OHMYGOSSIP — Tavaliselt ei oodata lennureisil pakutavast toidust suurt midagi. Piisab, kui kõht saab enamvähem kuidagi täis, lisaboonust annab tasuta allakulistatud vein. Äriklassis lennates on aga emotsioonid toidu osas sootuks teised…

Instagrami postituste põhjal võib öelda, et mõni toit oleks justkui saabunud tippklassi restoranist. Näiteks Turkish Airlines´i portsjon (lõhe, avokaadopüree, suitsutatud baklažaan salatiga, porgandihummus, bulgur, Türgi jogurt) tagab meeldiva maitseelamuse ning välimus on pildilt vaadates samuti isuäratav. Vaata alljärgnevas ka teiste lennufirmade toiduvalikuid.

Turkish Airlines

https://www.instagram.com/p/BDMWbM9AgW0/?taken-by=thatjonasguy

https://www.instagram.com/p/BBp8sFsh9N-/?taken-by=madic108

Japan Airlines

https://www.instagram.com/p/BCPKYDREQYL/?taken-by=rikiching

 

Qatar Airways

https://www.instagram.com/p/BDP71NjllSr/?taken-by=travellennart

Cathay Pacific

https://www.instagram.com/p/BDg7iZJI7UZ/?tagged=cathaypacific

Etihad Airways

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BAi8GepNERT/?taken-by=flyingroophotos

Avafoto: NordenBladet

Vaata ka:
Maailma tuntumad luksuslikku esimese klassi lennureisi pakkuvad firmad + FOTOD!
OHMYGOSSIP — Lennukiga reisimine ei tähenda alati kitsaid toole ja turistiklasse. Esimeses klassis reisimine on hoopistükis teisel tasemel, vähemalt osadel lennufirmadel. Architectural Digest esitleb eksklusiivseid võimalusi üle kogu maailma.

7 maailma vaatamisväärsust, kus on võimalik ka ööbida
OHMYGOSSIP — Enamasti on tavaks, et reisimise ajal ööbitakse majutusasutustes. Teinekord on aga etteplaneerimisel võimalik valida ka mõni ekstreemsem paik, kus öö mööda saata. Siin vaatamisväärsused, kus huvi korral on võimalik veeta meeldejääv õhtu või öö.

Ees ootab reis? Vaata “viimase hetke pakkumisi”! Nimekiri veebisaitidest
OHMYGOSSIP — Viimase hetke pakkumised on suurepärane võimalus hoida puhkusereisilt või lennupiletitelt raha kokku. Turismifirmadele on kasulik, kui lennud ja hotelliplaanid on võimalikult suure täituvusega lähtudes algsest plaanist. Just seetõttu tegime teile aja kokkuhoiuks põhjaliku nimekirja erinevatest veebilehtedest, kust on võimalik näha viimase hetke pakkumisi ja lende.

Finnairi tiim annab nõu, kuidas reisimine võimalikult muretult sujuks
OHMYGOSSIP – Finnairi stjuardess ja kapten jagavad reisijatele nippe, kuidas võimalikult mugavalt reisida. Finnairi stjuardess Hanna Kela-Sjörberg teeb piletite sisseregistreerimise juba kodus ära, et vältida lennujaamas järjekorras seismist. “Riietun mugavalt ja võtan lennukisse kaasa võimalikult vähe asju. Ainult passi, rahakoti, hambaharja, hädavajalikud meigiasjad ja vahel ka vahetusriietuse,” lisab kogenud stjuardess.

100 KASULIKKU nippi nutikaks reisimiseks!
OHMYGOSSIP  — Soodsalt reisimine on tihti lihtsam, tehtavam ja võimalikum, kui võiks esialgu arvata. Just seepärast toome teieni 100 soovitust, kuidas odavalt reisida. Loomulikult ei ole ühest lahendust, mis kõigile sobib, ent kindel on see, et kõik leiavad vähemalt ühe kasuliku nõuande, mille abil järgmist rannapuhkust, matkaseiklust, spontaanset nädalalõppu või pikalt unistatud reisi ellu viia.