OHMYGOSSIP — Pärast 20-aastast tööstaaži raadiomaastikul, teatab Ile Jokinen, et sai Radio Nova´st kinga. Detsembris läks Radio Nova Bauer Media Oy haldusesse ning firma soovib, et Nova muutuks taas kõige kuuletumaks raadiokanaliks, vahendab Iltalehti.

Veebruari alguses alanud raadiosaade Minna ja Miehet jätkub samas rütmis kuu lõpuni, samamoodi nagu Elina Kottonen´i ja Vappu Pimiä keskpäevasaated. Pealelõunased programmid uuendatakse täielikult.

“Hommikune Minna ja Miehet programm on saanud palju positiivset tagasikaja, seetõttu soovime me samasugust rõõmsat tunnet tekitada ka õhtustesse kavadesse. Pärastlõunaste kavadega alustavad Niina Backman ja Anssi Honkanen, kelle ülesandeks on kuulajatele pakkuda asjakohast ja meelelahutuslikku sisu,” ütleb juhtival positsioonil olev Hermanni Seppälä.

“Me tahame koos kuulajatega muuta Radio Nova parimaks raadiokanaliks. Õnneks on kuulajad innukad ja parimad tagasiside andjad. Me kuulame neid ja muudame Radio Nova endisest veel paremaks,” ütleb entusiastlik Seppälä.