OHMYGOSSIP — Hea seksuaalelu ei teki iseenesest, selleks on vaja teha natukene ka üksinda tööd. Kogenud naised jagavad nippe, kuidas saada seksist maksimaalset naudingut. Kõigepealt tuleb tundma õppida iseennast, avaldavad nad kuldreegli!

1. Vihja viisakalt kui sa pole veel ‘finišisse’ jõudnud
Alati pole lihtne öelda partnerile kui ei jõudnud veel samasse punkti. Eelnevalt võiks mõelda ja kokku leppida, kuidas vihjata voodis seda oma sekspartnerile, ilma, et keegi solvuks.

2. Proovi esmalt üksinda kõike seda, mida tahaksid proovida koos partneriga
Kui oled katsetanud erinevaid asju üksinda voodis, siis on palju lihtsam öelda ka teisele, mis sulle meeldib ja mida sa tahaksid veel proovida koos temaga.

3. Hoolitse oma intiimpiirkonna ja hügieeni eest
Seksi ajal on väga tähtis end pingetest vabastada ja kui õpid korras hoidma ka enda intiimpiirkonda, annab see sulle juurde enesekindlust ning aitab seksi ajal lõdvestuda. Ebapiisav hügieen jahutab maha ka kõige kirglikuma suhte, ära lase sellel juhtuda!

4. Naudi iseennast
Harjutamine teeb meistriks! Kui oskad endaga rahulikult mängida, annab see naudingut juurde ka seksile.

5. Treeni seksimaratoniks
Kohtle oma keha hästi! Tervislik toit ja piisav treenimine aitab kaasa ka seksuaalelu paranemisele.

6. Korralda orgasminädalaid
Otsusta, et vähemalt ühe nädala jooksul iga päev saad orgasmi, hoolimata sellest, kas oled väsinud või asjast huvitatud. Vahel peab seksuaalelu prioriteediks sättima!

7. Treeni vaagnapõhjalihaseid
Iga naine võiks mitu korda nädalas treenida oma sisemisi lihaseid. Seda võib teha lamades, istudes või seistes ning selleks on vaja kõigest paari minutit!

8. Räägi avameelselt oma sõbrannadega
Oma kogemustest rääkimine ja üksteise kuulamine aitab probleemidele lahendusi leida. Tihti on naistel samad mured ning neid ei tasu häbeneda. Loomulikult vali hoolega, kellele sa oma südant puistad.

9. Ole rahul enda kehaga
Kui seisad peegli ees, siis mõtle ja ütle iseendale oma keha kohta komplimente. Naistel on tihti komplekse oma keha suhtes, kuid mehed ei pruugi sinu pisivigadele sugugi sellist tähelepanu pöörata. Mehed tahavad lihtsalt, et voodis mõlemad naudiksid teineteist. Ole enesekindlam!

Allikas: Good Housekeeping


Loe lisaks:
Truudusetuse kohta tehtud doktoritöö: 5 tüüpi, kes võivad petta

Truudusetuse kohta doktoritöö teinud Maria Buchert jagab petjad 5 gruppi, kirjutab Iltalehti.

Naised paljastavad, mida mehed peaksid seksi kohta kõrvataha panema
Toome välja 7 seksi puudutavat punkti, mis naised on meeste jaoks kirja pannud. Pealtnäha lihtsad aspektid võivad mõne naise jaoks olla aga väga olulised.