OHMYGOSSIP — Esimene kohting on peen mäng. Nii kaua kuni tead, kuidas ohutult mängida, on trumbid sinu käes. Toome teieni 9 tüütut harjumust, mida tasuks esimesel kohtingul vältida.

1. Sõrmede lakkumine! Sõrmede limpsimine võib olla äärmiselt seksikas, kuid jäta see pigem teiseks või kolmandaks kohtinguks. Kui sa tellid ribi või kanatiibu ja peale seda oma rasvaseid sõrmi lakud, ei tundu see just kuigi ahvatlev.

2. Telefoni pidev näppimine! Kui sa ei suuda oma telefonist kauem kui 5 minutit eemal olla, näitab see sinu kaaslasele, et sa pole temast huvitatud või siis, et su telefon on temast huvitavam. Kui sa tahad kellegagi tutvuda, siis süvene ja hoia oma telefon sellest eemale!

3. Röhitsemine! Ära telli jooke, mis võivad esile kutsuda röhitsuse. See on küll kontrollimatu kehafunktsioon, kuid mõjub uuele suhtele laastavalt.

4. Hammaste puhastamine! Kuigi hambatikud on pea igas kohvikus ja restoranis olemas, siis palun ära kasuta neid oma esimesel kohtingul. Pole just kõige ilusam vaatepilt!

5. Sõrmede ragistamine! Isegi kui oled nii närvis, et pead sõrmede ragistamist rahustavaks, siis ei pruugi see kuidagi rahustada sinu kaaslast.

6. Jootrahaga koonerdamine! Kui otsustad arve tervenisti või pooleldi ise maksta, siis ära unusta jootraha anda, sest just seda summat jälgib sinu kaaslane.

7. Küünte puhastamine! Ära arva, et suudad seda teha nii, et keegi ei näe! Söögilaua ääres on selline tegevus 100% out!

8. Kaaslase taldrikust toidu võtmine! Mõni kaaslane ei pane seda ilmselt pahaks, kuid väga suurt hulka inimestest see häirib. Seega, ära riski!

9. Süljega pritsimine! Kui satud emotsionaalselt rääkima või purskad naerma, siis proovi ennast nii palju kontrollida, et sülge kaaslase piirkonda ei satuks. Sellest võib saada sinu kaaslase õudusunenägu!