OHMYGOSSIP — Your Tango veebileht on mehi silmas pidades kokku koondanud sügavalt armumise tunnused, aga miks mitte ei võiks need sobida ka naistele.

1. Kardad temast ilma jääda.
Tunned hirmu kaaslase kaotamisese ees. Mis siis, kui kõik taas ebaõnnestub nagu eelmisteski suhetes? Mitmed küsimused tiirlevad peas, aga sügaval sisimas tead, et tema on see õige.

2. Teed mida iganes, et talle meele järgi olla.
Lähed kaaslasega taimetoidurestorani, olenemata, et oled pühendunud lihasööja. Tantsid salsat, kui muidu üldiselt väldid tantsuplatse. Tegelete koos kasvõi joogaga, aga see polegi oluline, kuniks teie vahel lõõmab tuline armastus.

3. Ta on pidevalt su mõtetes.
Mõtled, kas talle võiks sinu valitud restoran meeldida. Mõtiskled, et millega ta parasjagu tegeleb. Genereerid välja igasuguseid pisikesi põhjuseid, miks talle helistada, et ometigi tema imelist häält uuesti kuulda.

4. Sa tahad olla parem mees – seda kõike tema pärast.
See, et sa suudad kellegi pea segi ajada, tekitab sinus innukust. Keskendud, et kõik muutuks aina paremaks. Minevikus muret teinud asjad ei ole enam üldse muret tekitavad ega tundugi nii tähtsad. Lemmik spordiala võistlusel kaotas sinu soositud tiim, aga ka see ei lähe sulle enam korda.

5. Soovid üle kõige, et ta oleks õnnelik.
Tunned, et enam ei tiirle kõik sinu enda ümber. Kui ülemus tahab sulle töökoormust juurde lisada, mõtlete koos, kuidas olukorda muuta. Kui ta on haige, käid sina poes sobivat toitu ostmas ning vajalikke ravimeid. Teed mida iganes, et tal oleks parem, sest ei ole midagi mõnusamat, kui näha teda õnnelikuna, naeratavana ja elujõulisena.

6. Soovid kogu maailmale temast rääkida.
Kõik sõbrad juba teavad ta nime, tema koera nime ja mida ta soovib hommikusöögiks. Temaga koos jalutades hoiad ta käest või ümbert kinni.

7. Isegi kõige seksikaim naine ei suuda oma südame neiut mõtetest välja tõrjuda.
Näed seksikat naist, kes võiks just olla sinu tüüpi, aga ta ei tekita sinus mingeid emotsioone. Sinul jagub silmi ja meeli vaid oma kallima jaoks.

8. Ei suuda endale aru anda.
Oled püüdnud oma tundeid taltsutada, kui peale eelmist suhet vandusin endale, et ei ühtegi suhet enam. Kõik justkui alati ebaõnnestus. Nüüd aga ei saa sul temast kuidagi küllalt. Soovid olla temaga koos nii õnnelikel kui ka rasketel aegadel.