OHMYGOSSIP — Paljud Eestimaalased on kaasa elanud pisikesele Emily’le, kes jõhkardist kasuisa Egert Musta ja oma lihase ema Keiti Voogre poolt sandistatuna möödunud aasta septembris üliraskes seisundis Tallinna lastehaiglasse sattus.

Üliraskes seisundis 2,5aastane pisitüdruku kehal tuvastati jäljed pikaajalisest koletust piinamisest ent tüdruk jäi ellu tänu arstide ja isa Jost Pehlak‘u pingutustele. Kuigi taastusravi võib võtta veel pikki aastaid ning täielikku parenemist pole garanteeritud on rõõm jagada uudist Emily tänastest edusammudest! Nimelt käib 3.5 aastane tüdrukuke alates selle aasta detsembrist lasteaias!

“Talle väga meeldis seal, leidis endale juba sõbra, kes kallistas Emilyt ja aitas riideid selga panna. Kuus nädalat olime kahekesi kodus, nüüd saab Emily lastega mängida ja issi saab tagasi tööle minna,” rõõmustab üksi Emilyt kasvatav isa Jost Facebookis.

Vaata ka:
Anna-Maria Veidemann-Makko: Kuidas saab ühte pisikest 2-aastast tüdrukut tõugata nii, et kahhelplaadid purud?!
“Pärast emaks saamist on kõikvõimalikud laste teemad mulle väga hingelähedased ning nende suhtes tehtav ülekohus on minu jaoks väga kurb ja mõistetamatu. Eriti šokeeris väikese Emily juhtum ja võikad detailid, mis hiljuti kohtus ilmsiks tulid.”

Kuhu on jõudnud kohtuistung väikese Emily piinamises süüdi all olevate Egert Musta ja Keiti Voogrega?
Täna jätkus Harju maakohtus kohtuistung eelmise aasta sügisel oma elukaaslase kaheaastase pisitüdruku sandistanud Egert Musta üle.

Oma ema Keiti Voogre ning “kasuisa” Egert Musta poolt jõhkralt pekstud Emily seisund võttis pöörde
Oma ema Keiti Voogre (22)  ja “kasuisa” Egert Must’a pikaajalise piinamise ja jõhkra peksmise pärast septembri keskel väga raskes seisundis lastehaiglasse viidud 2,5-aastase Emily Pehlaku seisund on natuke paranenud ent endiselt raske.

Kirsti Timmer 2.5aastase Emily piinamises kahtlustatava naise juhtumist: annan allkirja omakohtu toetuseks
Tulivihane Kirsti Timmer kirjutab oma iganädalases Naistelehe kolumnis, seekordse pealkirjaga “Ma olen šokis”, mõne päeva eest lahvatanud võikast loost, kus noor ema ja tema elukaaslane kaheaastase lapse läbi peksid ning ähvardab omakohtuga, kui kohus õiglast otsust ei langeta.