Kui tunned kohtingu ees hirmu, või soovid teada, kuidas seda paremini korraldada, loe järgnevat “Kohtingu horoskoopi”, mis aitab sind tegutseda vastavalt sellele, millise tähtkujuga kohtingule plaanid minna.

Kui sind ootab ees kohting Vähiga
Vähilt on alati midagi õppida. Isegi, kui kohting ei lähe nii nagu sa olid plaaninud, oled saanud hea õppetunni. Haara sellest võimalusest, Vähiga kohtumine on Fun! Vähid on väga emotsionaalsed inimesed, nad tajuvad kõike, mis nende ümber toimub. Nende elus on palju fantaasiaid ja illusioone. Kus Vähiga kohtuda? Kindlasti pole soovitav valida avalikku ja rahvarohket kohta – eelista vaikset huvast kohvikut või jalutuskäiku. Vähid võivad olla natuke egotsentrilised, kuid ära kasuta seda ära tema enda vastu. Vähid ihkavad leidapartnerit, kes pakuvad neile stabiilsust, kaitset. Vähk on kodu inimene ning tõenäoliselt unistab ta juba esimesel kohtumisel lastest.

Kui sind ootab ees Kaladega
Kalad on õrnad, romantilised ja abivalmis inimesed.  Kui soovite ämbrisse astuda, siis tehke juttu rahast, võimust ja kuulsusest. Kalad unistama ning kiinduma väga kiiresti. Nad hindavad rohkem loodust, kunsti ja muusikat. Need on ka jututeemad, mida Kaladega kohtudes kindlasti arendada maksab. Kuid vaatake ette, te peate teadma, millest räägite, sest Kalad pole rumalad. Kuigi Kalad ei kipu oma tundeid selgelt välja näitama, on need tihti väga sügavad ja siirad.

Kui sind ootab ees kohting Jääraga
Jääraga kohting on kindlasti üks raskemaid ettevõtmisi, eriti, kui olete ka ise kange ja järeleandmatu inimene. Jäär vajab väljakutseid ning raskusi, mida ületada – seda nii emotsionaalsel kui ka füüsilisel tasandil. Seega võite arvestada, et igav ja üksluine kohting Jääraga ei ole mõeldav. Igav vestlus tekitab temas soovi metsa ära joosta! Juhul, kui sa ei ole väga siiras, otsekohene ning kindlameelne isik, võib see kohting lõppeda veel ennegi, kui te tere jõuate öelda. Armastuses otsib Jäär aga kaitset ning seetõttu kipuvad nad armuma inimestesse, kes on nendest vaimselt tugevamad. Nad ei järgi suhtlemises tüüpilisi traditsioone, vaid kipuvad asju enda reeglite järgi tegema. Jäärad imetlevad jõulisi ja energilisi inimesi.

Kui sind ootab ees kohting
Sõnniga
Sõnn on suur lobiseja… Ideaalne on temaga kohtingul olla inimesel, kes muretseb millest rääkida, et ebameeldivat vaikust ei tekiks. Ära muretse, Sõnn räägib ise! Sõnni tähemärgi all sündinud on väga suhtlusaldis, nad lausa naudivad rääkimist!  Sõnn on tundlik ja romantiline ning seetõttu tunneb ta end hästi inimesega, kes on sõbralikud, kaastundlikud ja õrnad.

Kui sind ootab ees Lõviga
Lõviga kohtumine on tavaliselt suursugune ja huvitav, kuid mõnele võib olla ka väsitav, sest Lõvid ei väsi endast rääkimisest kunagi. Samas on Lõvid on väga heasüdamlikud ja avameelsed kõige suhtes, nendest võib saada sinu kõige parem sõber. Nad on sündinud liidrid, idealistid ja kaitsvad nende suhtes, kes kannatavad ebaõigluse all. Lõvid elavad elu väga intensiivselt ning ei karda ei draamasid ega oma emotsioone! Kohtingul ei tasuks end näidata sellena, kes sa ei ole, sest Lõvi paneb teid nagunii proovile. Ja katsuge riivata tema eneseuhkust… see armas kaslane, solvub siis südamest.

Kui sind ootab ees Neitsiga
Kohting Neitsi tähemärgiga on tavaliselt vaba ning kulgeb rahulikus meeleolus – mõned nimetavad seda lausa nii rahulikuks, et igav hakkab. Juhul, kui sinu enda puhul on tegu tagasihoidliku inimesega, siis võib teil kahel tekkida ebamugavaid vaikusemomente. Neitsid on õrnad ja häbelikud aga kakavalad. Tõenäoliselt analüüsivad kõike ning organiseerivad oma elu punkt-punkti järel. Reeglina on Neitsid huvitatud stabiilsetest ja edukatest inimestest. Ära tee Neitsiga seda viga, et hakkad kohtingul olles rääkima oma muredest kodus, tööl või eraelus. Katsu end näidata enesekindla ja stabiilsena. Neitsi otsib tugevat vastast.

Kui sind ootab ees kohting Kaksikuga
Kui kohting Kaksikuga võib alguses tunduda raske ning konarlik, siis ära sellest veel ennast heidutada lase. Tõenäosus on suur, et just see kohting lõppeb väga toredalt ning üllatab sind, kui suudad Kaksiku endast huvituma panna. Kaksikud armuvad inimestesse, kes rahuldavad nende uudishimu ning on intelligentsuseslt samal tasemel. Uue suhte algul avavad nad end küll tasapisi ja suhtuvad ehk isegi umbusklikult uude inimesse. Pea meeles, et Kaksikutele on väga oluline esmamulje – seega tuleks näidata ennast kohe oma kõige meeldivamast poolest! Neile meeldib rääkida, lase neil seda teha ning ise ole kuulaja. Enamus Kaksikud ei salli agressiivsust, nad põgenevad sedamaid, kui asi kisub ebaviisakaks ja pingeliseks.

Kui sind ootab ees Kaaludega
Esimesel kohtingul võivad Kaalud paista reserveeritud ja tagasihoidlikena. Tegelikult on nad väga õrna hingega, soojad, unistada armastavad inimesed. Nad otsivad tasakaalu ja harmooniat. Kaalud on kindlasti romantilised inimesed, kes naudivad kauneid ja intiimseid momente. Armumiseks vajavad nad enda jaoks ideaalset inimest. Nad unistavad tugevast, ambitsioonikast, väljakutsuvast ja isikupärasest kaaslasest.

Kui sind ootab ees Skorpioniga
See on taas kohting, mis ei pruugi sugugi kerge olla – nõrgemad inimesed võivad lausa nutma hakata, kui Skorpion oma terava keelega sind on otsustanud solvata. Kuid kui Skorpion on heas tujus, võid tunda ennast lausa õnnelikuna. Vaata ette, sest tujud vahelduvad tal kiiresti. Nad on pidevalt suure pinge all kannatavad inimesed, nad on kirglikud ja otsivad ekstreemsusi. Ära ürita Skoprionit üle kavaldada, katsu olla aus ning avatud. Selle tähemärgi all sündinud armastavad ambitsioonikaid, kuid ausaid isikuid. Nad vajavad intensiivset suhet – kallim peab nende jaoks olemas olema iga kell. Kohtingul katsu olla originaalne!

Kui sind ootab ees Kaljukitsega
Esialgsel kohtumisel võivad Kaljukitsed paista väga emotsioonivaeste isikutena, mistõttu nendega kohting on raske. Aga tea, et esmamulje on petlik, päriselt on tegu väga kirgliku tähemärgiga. Selle tähemärgi all sündinud elavad aktiivset elu, neile meeldib suhelda ja end pidevalt täiendada. Kaljukitsele anna aega, ära torma ja ole kaalutlev. Suhtlemisel alusta kergemate teemadega ja võid olla kindel, et teie kohting kujuneb plaanipäraselt! Nad armastavad vastutustundlikke, tõsiseid, autoriteetseid ja kindlasti intelligentseid inimesi.

Kui sind ootab ees Veevalajaga
Veevalajatele meeldib olla vaba, nad ei kannata rutiini, seetõttu on nendega suhteliselt raske tõsist suhet luua.  Nende isepäine iseloom aitab neid inimestega suheldes, sest nad tunnevad end kõigiga vabalt aga samuti on see iseloom just see, mis ei luba kõigiga suhelda.  Veevalajad on uhked ning vahel kahetsevad nad seda isegi. Veevalaja valib enda kõrvale inimese, kes on tugev, omandihimuline, domineeriv – ainult  sellisele isikule on ta valmis enda elu pühendama! Veevalaja otsib vheldusrikast suhet, teda
köidab mitmekülgsus. Kohtingul olles naudi hetke ning ära mõtle kaugemale ette, sest järgmine hetk võib Veevalajal olla juba uued plaanid.

Kui sind ootab ees Amburiga
Kohtingul Amburiga ei tohiks teil kunagi igav hakata, sest nad on seltskondlikud, lahked ning väga optimistlikud inimesed. Tühistest muredest nad numbrit ei tee ja oma tuju rikkuda ei lase.  Amburid armuvad kiirelt, kuid sama kiirelt tüdinevad nad inimestest.  Seetõttu on nende kõrvale vaja  tegusat ja vaheldusrikast inimest. Kohtingul olles ära hoia end tagasi: räägi enda suurimatest seiklustest ja unistustest. Ambur on see, kes sind kindlasti üllatab heas mõttes!

Allikas: sexualastrology.com