A-listi staarid teevad kõik, et sind mitte kunagi näha ja sinuga mitte kunagi kohtuda. Sina, kes sa kedagi fännad, oled vaid kopikas staari rahakotis ja vahend rikastumiseks.

Istusin üks päev Los Angeleses Robertson Blvd. väikeses hubases kohvikus ja lugesin tasuta reklaamlehte Metromix. Alexandra Le Tellier oli teinud huvitava intervjuu E!Online´i “Answer Bitch” kolumnisti Leslie Gornsteiniga.

“Me kohtume Marmontis. Sina teed reserveeringu. Sina ostad mulle lihafilee ja klaasi veini. Ma võtan paar ampsu ja luban sul oma prae lõpuni süüa. Ma kritiseerin, mida sa kannad ja kui sa kaalud rohkem kui 65 kg, siis ma ütlen sulle näkku, et sa oled paks”, alustab Alexandra oma intervjuud Leslie´ga.

Ameerika staarid on ülbed. Alexandra, kes kirjutab Metromix´ile enamasti lugusid ööelust ja pidudest, uurib staarreporteri käest esmajoones, kuidas staarid pidutsevad. Teda šokeerib Leslie vastus: “A-listi staarid ei käi väljas pidutsemas. Klubis käimine on raske töö ja seda tehakse vahel vaid siis, kui on esilinastus või antakse välja uus plaat. A-kategooria staarid kasutavad  tihti restorani sisenedes ja väljudes tagaust. Istuvad VIP-tsoonis või igal juhul sinu poole seljaga ning sa ei teagi, et lõunatasid koos Pitti, Clooney või Barrymore´ga. A-listi staarid teevad kõik, et sind mitte kunagi näha ja sinuga mitte kunagi kohtuda. Nad isegi maksavad, et sind mitte kunagi näha. Täpsemalt, just seda nad teevadki, nad palkavad endale  ihukaitsjad, publisistid, assistendid jne.”

Olgu, ma ei hakka tervet intervjuud ümber rääkima. Asja tuum tuleb nende lausetega juba praegugi välja. Sina, kes sa kedagi fännad, oled vaid kopikas staari rahakotis ja vahend rikastumiseks. Kõik avalikud sõnavõtud, a´la “armsad fännid … “, on enamasti publisistide koostatud reklaamuudised.

Tegelikult on kahju, et suured staarid sellisteks robot-masinateks on muutunud. Siirus on enamus A-kategooria staaridel küll vaid tühipaljas reklaamitrikk. Loomulikult, on ikka ka erandeid. Päris naljakas paradoks: pool elu näed vaeva ja promod ennast, et tuntuks saada, teise poole maksad peale, et saaks elada nagu tavaline inimene.