H&M jätkab keskkonnateadliku moe loomist kahe kollektsiooniga: Conscious ja Conscious Exclusive. Mõlemad jõuavad poodidesse aprillis ning mõlema modell ja esindusfiguur on säästlikku elustiili viljelev supermodell Amber Valletta, vahendab Mood.

Conscious kollektsiooni rõivad on valmistatud keskkonnasäästlikest materjalidest, nagu orgaaniline puuvill, Tencel, kanep ja taaskasutatud materjalid.

„Mul on väga hea meel osaleda H&Mi Conscious kampaanias, sest meid ühendavad keskkonnasäästlikud väärtused,“ ütleb Valletta. „See kollektsioon näitab, et sa võid hoolida inimestest ja keskkonnast, kuid olla ikkagi moeteadlik. Ma armastan neid rõivaid ja seda, et need on valmistatud orgaanilisest ja taaskasutatud materjalist ning tselluloosist. See näitab, et keskkonnasäästlikkuse nimel ei pea enam kompromisse tegema.“

Conscious Exklusive kollektsioon on valminud koostöös Ever Manifesto disainimõttekojaga. Kollektsioon näitab, kui kaugele on võimalik minna keskkonnasäästlikku moodi luues: rõivad ammutavad inspiratsiooni flamencomaailmast ja boheemlastemoest.