Neljapäev, aprill 18, 2024

Haapsalu surmaavariist eluga pääsenud neiu on jätkuvalt üliraskes seisundis

09.novembri varahommikul BMW ja veoauto Scania kokkupõrkel nelja noore mehe surma ja 15aastase tüdruku eluohtlikus seisundis haiglasse toimetamisega lõppenud traagiline autoõnnetus on raputanud tervet Eestit.

“Ta on elus, kuid endiselt üliraskes seisundis. Me loodame, et ta tuleb ikka välja,” ütles Haapsalu politseijuht Margus Kaldma Lääne Elule. Praegu võib arvata, et turvavööd kandis ainult ellu jäänud tüdruk.

Õnnetusest raskes seisundis, kuid eluga välja tulnud teismelise pere jagab üleskutset saata tüdruku poole mõttes teele head energiat, armastust ja paranemissoove. Tüdruk on Mustamäe haiglas raskes seisundis ja talle on tehtud juba kolm operatsiooni ning teda hoitakse kunstlikus koomas, vahendab Postimees.

Laupäeva varahommikul surid Haapsalu lähistel raskes autoõnnetuses läänlased Madis Kruusma (23), Andres Aljasmets (19), Krister Aru (21) ja Reio Erenbusch (21). Neli noort meest, üks neist lastekodulaps, olid sõbrad, kõik töötasid koos hukkumispaigale üsna lähedal asuvas OÜ Nap Konsult söetehases.

Läänemaa laste ja noorte nõustamiskeskuse psühholoogi Tiina Küti sõnul on kohalike noorte emotsioonid laes, seetõttu peaksid vanemad oma lapsi praegu hoolsalt jälgima ja panema tähele muutusi nende käitumises või olekus.

Nii noored ise kui ka nende vanemad saavad abi või nõu küsida nõustamiskeskuse psühholoogilt telefonil 5151367 ja 5276129.

Ohmygossip avaldab sügavat kaastunnet hukkunud laste perekondadele ja lähedastele ning saadab teele palved, et 15-aastane õnnetuses eluohtlikult vigastada saanud tüdrukuke võitleks elu nimel!