OHMYGOSSIP — 9. -11. septembrini viib Suurbritannia moevaldkonna professionaal Toby Meadows läbi kursuse: Kuidas luua ja juhtida moebrändi? Koolitus on suunatud noortele aktiivsetele moedisaineritele, kes on huvitatud rahvusvahelistest moevaldkonna kogemustest ja teadmistest.

Toby Meadows on rahvusvahelise bestselleri “How to Set up & Run a Fashion Label” autor. Ta on moevaldkonnas tegutseva konsultatsiooniettevõtte Three’s Company Creative Consultancy asutaja ja tegevjuht ning kultusliku naisterõivaste brändi Belle & Bunty juht. Viimase seitsme aasta jooksul on Toby Meadows tegutsenud ka külalislektorina Londoni tunnustatud College of Fashion’is.

Kolmepäevase kursuse raames tutvustatakse põhjalikult moetööstuse struktuuri, moevaldkonna idufirmade erinevaid ärimudeleid, analüüsitakse turule sisenemise strateegiaid praktiliste näidete põhjal. Süvitsi analüüsitakse toodet ja imidžit, tootmisprotsessi, turunduse ja PR võimalusi jpm.

Tallinna Loomemajanduse Arenduskeskuse juhataja Helen Piir tõdeb: “Noored moeloojad omavad teadmisi ning oskusi disainist, kuid sageli ei oska nad enda toodet müüa, on raskustes klientide profileerimisel ning sihtgrupi määratlemisel.“ Just moebrändi müüki, turundusnippe ning ellujäämist rahvusvahelisel moeturul Toby Meadows õpetabki.

Koolituse korraldab Tallinna Loomeinkubaator koostöös heade partneritega: British Council, Baltika AS, Eesti Kunstiakadeemia.
Seminar toimub inglise keeles.

Rohkem infot sündmuse ja registreerimise kohta leiate SIIT.