Kui te neid teksaseid Mick Jaggeri tütre Lizzie Jaggeri jalas vaatate, pidage meeles, et tähtis pole see, mida te näete. Tähtis on see, mida te ei näe – need Wrangleri teksad on immutatud „niisutavate ja salendavate ainetega“, mis muudavad teie reied ja tuharad kiiresti siledaks ja tselluliidivabaks, vahendab Mood. 

Tegelikult on teksased saadaval lausa kolme eri töötlusega. Aloe Verat sisaldavad püksid on mõeldud tundlikule nahale. Oliiviekstraktiga püksid panevad põntsu kuivale nahale. Ja salapärast „Smooth Legs“ nimelist segu sisaldavad püksid pühivad tuharailt ja reitelt tselluliidi.

Smooth Legs teksased sisaldavad kolme komponenti – vetikaekstrakti, kofeiini ja retinooli. Prantsuse Institut Adriantis tehtud katsetest selgus, et peale neljanädalast kandmist (viiel päeval nädalas ja kaheksa tundi päevas) paranes 69 protsendil kandjaist jalgade ja tuharate väljanägemine.

Paraku pole teksade nahka hooldav toime igavene – see kestab vaid 15 päeva ehk umbes neli kuni kuus pesukorda. Seejärel saab aga pükse uuesti imeliste ainetega „laadida“.