Uus H&Mi moebränd & Other Stories lansseerib kevadel oma esimese kollektsiooni seitsmes linnas ja online-poe stories.com kümnes Euroopa riigis, vahendab Mood.

& Other Stories poed avatakse Barcelonas, Berliinis, Kopenhaagenis, Londonis, Milanos, Pariisis ja Stockholmis. Stories.com veebipoed avatase Belgias, Taanis, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Hollandis, Itaalias, Hispaanias, Rootsis ja Suurbritannias.

„Me kõik oleme poodide avamisest suuremates Eurtoopa linnades väga elevil ning ootame pikisilmi, mil saame pakkuda oma kollektsioone veelgi laiemale publikule stories.com kaudu,“ ütleb & Other Sories juht Samuel Fernström.

Uus moebränd & Other Stories pakub naistele laias valikus kingi, aksessuaare, ilutooteid ja valmisriideid, mis võimaldavad neil luua oma stiili või lugu. Kollektsioonid on mitmekesised, alates mehelikust rätsepatööst kuni naiselike rõivaesemeteni, ning on disainitud pakkuma lõputuid stiliseerimisvõimalusi. Eesmärk on disainida väga laias hinnaskaalas kestvaid garderoobiaardeid. Pariisi ja Stockholmi loomingulistes ateljeedes disainitakse hoolega mitmekesiseid moekollektasioone, pöörates suurt tähelepanu detailidele, kvaliteedile ja hinnale.

 

Poodide aadressid:

  Barcelona, Passeig de Gràcia 8-10
  Berlin, Neue Schönhauser Strasse 15
  Copenhagen, Amagertorv 29
  London, 256-258 Regent Street
  Milan, Corso Vittorio Emanuele 1
  Paris, 277 Rue Saint-Honoré
  Stockholm, Biblioteksgatan 11