Moekunstnik Liisi Eesmaa räägib veebilehele Naine24, mis tema meelest sellel sügisel ning talvel moes ning jagab kasulikke stiilialaseid näpunäiteid.

Milliseid stiilialaseid nõuandeid oleks teil Eesti naistele ja meestele?
Vähem satse, rohkem puhtaid pindu ja kauneid värve. Rõhutage oma kõige paremat kehaosa ja te oletegi juba võitnud. Ei maksa paljastamisega liiale minna, sama kehtib ka kunstpäevituse ja meigi kohta.
 
Mis domineerib moes sel sügisel ja talvel?

Soojad suured kampsunid on ühed mu lemmikud. Ja seekorde sügis-talv on uskumatult värviline, ma jumaldan selgeid värve. Õhus on mitmeid mõjutusi, ühelt poolt 1990ndad ja grungelik hooletus, teiselt poolt mõnusalt sätitud 60ndad ja 70ndad. Kõige sekka veel grammike kuldseid ja metalseid helke, kokku üks väga maitsev kompott.
 
Kust ammutab Liisi, kelle uus kollektsioon Black Moon näeb juba 27. oktoobril kell 20.00 Telliskivi Loomelinnaku väikses saalis ilmavalgust, inspiratsiooni? “Psühhedeelsest kunstist, vintage‘ist, pimedatest öödest, maagilistest rituaalidest, loodusest – see on kaleidoskoop, mille killud koosnevad väga erinevatest maailmadest ja on kokku saanud üheks täiseti uueks maailmaks.”