“Mu juuksed on tuhmid ja kuivad. Mõned kuud tagasi surfasin netis ja vaatasin YTs inimeste juuksehoolduse videoid ja sattusin ühele videole, millest täna malli võtsin. Tegin väikese muudatuse retseptis ja lisasin natukene kastoorõli kah. Seega kasutasin siis kookosõli, kastoorõli ja muna (valgega koos). Koostisosad segasin kokku ja saadud möksi mötsisin pähe tunniks ajaks. Peale tunnikest pesin nagu tavaliselt (šampoon ja palsam),” kirjutab Ele oma blogis.

“Nüüd siis saan tulemusteni jõuda. Kohe peale loputamist ei arvanud ma küll suurt midagi sellest maskist, mõtlesin, et no jah, nüüd määrisin muna endale lihtsalt pähe siis lihtsalt…aga, AGA, ma olen väga rahul tulemusega.”

“Arvan, et kord või kaks korda kuus lülitub see küll mu juuksehooldusesse nüüd. Juuksed jäid nii mõnusalt pehmed (need tervemad osad) ja läikivad, ma ise mõtlesin, et palsamist äkki, aga ma olen sama palsamit ka varem kasutanud ja sellist läikimist ma küll ei täheldanud. Minult igaljuhul sellele maskile kaks pöialt püsti!”

“Nüüd pean end aind veel varustama kookosõliga, sest mu pisike potsik hakkab otsa saaba :(. Kookos andis maskile ka hea lõhna, muidu oleks ikka eriti öka muna hais olnud (mulle ei meeldi muna lõhn).”