Ameeriklanna Pauline Potter’i nimi raiuti eelmisel aastal Guinnessi rekordite raamatusse kui maailma kõige paksem naine — nüüd on aga seksilembene naine otsustanud hoopis alla võtta ning tervislikumalt elama hakata.

Pauline tutvus oma kallima Alexiga interneti vahendusel 2002.aastal. 2005. aastal nad abiellusid ja kolm aastat hiljem lahutasid, vahendab Huffington Post US Closer ajakirja. Pauline hakkas juurde võtma pärast abikaasa Alexist lahutamist ja õsna pea kaalus ta 291 kilo. Ülekaalu tõttu ei suutnud Pauline normaalselt liikuda.

Nüüd aga kui naine saavutas nö maailmarekordi ning temast kirjutatakse, soovis endine abikaasa Alex teda tagasi.  Kuigi nad pole päriselt koos, käib Alex tal paari nädala kaupa külas ning aset leiavad tõelised seksimaratonid. “Ma ei saa küll palju liigutada, aga ma põletan 500cal ühe seksikorraga,” hõiskab Pauline ning lisab: “Ma soovin nüüd Alexi abiga kaalus alla võtta. Me seksime vahel isegi seitse korda päevas.”

Vaatamata naise hiigelpaksusest saab paar nautida mitmeid erinevaid poose. Alex, kes kaalub kõigest 63 kilo, peab ära tegema suurema osa tööst. “Meile meeldib eelmäng, ka massaažid ja loomulikult ka päris seks. Mu voodi on tugevdatud ja kuigi ma ei saa osta sekspesu, voldin üle enda enda ilusaid pitslinu,” kirjeldas naine, kuidas ta omale kallima tarvis sekspesu “loob”.

Alex rääkis, et vaatamata sellele, et naise üks jalg kaalub rohkem kui tema, on nad suutelised võtma erinevaid poose.

Pauline soov on nüüd seksi abil kõvasti alla võtta. Kahjuks pole ta aga muutnud oma toitumisharjumusi, vahendab ajakiri.