“Tundub, et ei ole inimest, kes ei teaks Näljamängude triloogiat- olen kõik 3 raamatut läbi lugenud ja suur fänn. Väga palju on ilumaailmas sellest raamatust inspireeritud meike, kuna Panem on ju nii mugavalt jaotatud 13ks ringkonnaks ning on üks uhke pealinn, otsustasin teha ka oma seeria, kus saab kokku olema 14 meiki,” kirjutab ilublogija Liis Mitt oma blogis.

“Kuna täna oli mul tuju kasutada väga erksaid värve ja sinised on viimaste seas, mida üldse kasutan, otsustasin alustada 4 ringkonnaga, mille eripäraks on kalandus ja kõik merega seotu. Kohe kindlasti ei ole see meik, millega ma tänavale patseerima julgeks minna – tegemist on pigem fantaasiameigiga ning palun piltide vaatamisel ja kommenteerimisel ka sellega arvestada. Lauvärvid on pärit 120 tooniga paletist ja MUA Immaculate paletist, nende all kasutasin NYXi jumbo silmapliiatseid (toonid Pacific, Milk, veidi ka Cobalt), NYXi slide on silmapliiatsit toonis Azure ja alumisel ripsmejoonel ning limaskestal on Make up store´i Water Spring silmapliiats. Kindlasti annaks vunki juurde veel kunstiripsmed, aga ma olen ikka veel nende paigaldamisel käpard, nii et ei hakanud katsetama.”

“Põsed ja huuled otsustasin jätta pigem neutraalsemaks ja seega kasutasin virsikukarva põsepuna (Milani baked blush in Luminosos) ning huuleläiget (NYXi megashine huuleläige toonis smokey look).”


Foto: Beautyfromliz.blogspot.com

 

Loe ka:
Ilublogija Liis Mitt’i ahnus, raev, aplus, laiskus, uhkus, iha ja kadedus ilumaailmas

“Näljamängude” kostüümid on inspiratsiooni saanud Eestist?