5. aprilli avas 20aastane Kristel Kuslapuu Tallinnas uue moesalongi Ateljee No13 (Tartu mnt 80 K).  Kristeli disainitud suursugused jõulised kudumid on omamoodi unikaalsed naiselikud  skulptuurid, kirjutab Femme.

Kristel Kuslapuu on lõpetanud Vanalinna Hariduskolleegiumi kunstiklassi ja jõuab peatselt lõpule õpingutega Tallinna Tööstushariduskeskuses rätsep-stilisti erialal. Ta võitis keskkooliõpilasena  kaks aastat järjest (2008. ja 2009. aastal) Eesti tähtsaima moekonkursi SuperNoova nooremas kategoorias, korrates vanemas kategoorias samasugust edu saavutanud Aldo Järvsoo  tulemust.  Lisaks võidule auhinnati Kristeli erilist annet eripreemiaga, milleks oli nädalane praktika Gianfranco Ferrè moemajas Milanos.

2011. aastal osales Kristel oma unikaalsete kudumitega Riia moenädalal, Saksamaa moeshowl Bridges of Fashion ja valiti Eesti  moeauhinna Väike Kuldnõel nominentide hulka. Kristel: “Ateljee avamine on loomulik jätk eneseväljendusele, mis on leidnud tunnustust nii kodumaal kui ka mujal. Tunnen, et on vaja kindlat pinda, kuhu on võimalik kutsuda kliente, et saaks pakkuda neile kõige paremat teenindust, mida nad väärivad. Samuti lõpetan sel aastal rätsep-stilisti eriala, mis pani mind rohkem mõtlema ka toodete õmblemisele, mida saan ateljees väga hästi teha ja mis enne masinate puudumisel keeruliseks osutus. Usun, et ateljee avamine on minu puhul õige samm edasi.”