“Naiselikud vormid on jälle moes. Värske Briti ajakirja Glamour esikaas,” kirjutab Inno Tähismaa oma toptop blogis. “Kui läinud aastakümnetel vaatasid inimesed ootusärevalt tulevikku, siis nüüd on hakatud vaatama igatsevalt minevikku, seda vaatamata tehnoloogia kiirele arengule.”

“Minevikku näeme igal pool: nii Eestis kui välismaal tehakse uusi seriaale 1960ndate maalähedasest elust, mitte aga tulevikust, nagu veel paarkümmend aastat tatagasi. Naised kannavad taas kleite ja seelikuid, tahavad olla naised ning moes on naiselikud vormid. Selle asemel, et pürgida kaugemale kosmosesse, luua uusi materjale ning tuubides kunst-toite, on tagasi pöördutud juurte juurde.”

“Moes on naturaalsed materjalid, mida on kasutatud aastasadu, kosmoseprojektid on peatatud ning juba arstid soovitavad süüa neid toite, mida tegid meie vanaemad. Moes on taas 50-60ndad, ainult selle vahega, et kui siis unistati tehnoloogia arengust, tahetakse praegu pöörduda sellesse aega tagasi nii, et sealt enam edasi minema ei peaks. Androgüünsed mees-naised, kellele ennustati suurt tulevikku, koguni seda, et tulevikus näevad mehed ja naised välja ühesugused, on areenilt kadunud ning asendunud naiselike figuuridega koguni ajakirjade esikaantel.”