OHMYGOSSIP — Christian Dior avaldab oma Hollywoodi sõpradele austust näitusega „Stars in Dior“ ning samateemalise raamatuga, milles saab näha Diori riideid, mida on kandnud maailma kuulsaimad staarid nii kinolinal kui ka eraelus.
 
Näitus toimub alates 12. maist kuni 23. septembrini Christian Diori lapsepõlvekodus Normandia rannikul Granville’is. Näha saab kleite, mida on kandnud Marlene Dietrich, Olivia de Havilland, Elizabeth Taylor, Penelope Cruz ja Marion Cotillard. Dioril on Hollywoodiga tihedad sidemed alates 40ndatest aastatest, vahendab ajakiri Mood.
 
Maja esimene korrus on pühendatud näitlejataridele, kes kannavad Diori eraelus. Üks osa näitusest on pühendatud Marlene Dietrichile, kes oli Diori fänn ja sõber ning kes ütles Alfred Hitchcocki filmi Stage Fright võtetel: „No Dior, no Dietrich.“ Dietrichi toas saab lisaks riietele näha ka tema kotte, aksessuaare ja ilutooteid. Dietrichi esemed on laenatud Berliini filmiarhiivist.
 
Maja teise korruse väljapanek rõhutab Diori rolli kostüümikunstnikuna. Enne moemaja loomist 1947. Aastal disainis ta rõivaid filmidele, töötades koos tolle aja kuulsate režissööride Claude Antant-Lara ja Rene Clairiga.
 
Raamatuna ilmub „Stars in Dior“ kirjastuselt Rizzoli mais.