Paadunud poissmees Hugh Grant sai mullu sügisel 51 aasta vanuses isaks. Tütar sündis põgusast armuloost hiina päritolu näitlejatari Tinglan Hongiga, kes on Hugh’st 19 aastat noorem. Briti ajakirjanduse teatel lõpetas filmistaar armusuhte, kui selgus, et naine on rase. Kuid oma tütre jaoks on Hugh isana olemas, vahendab Õhtuleht.

Värskes intervjuus The Guardianile tunnistab Grant, et tunneb isadusest palju rohkem rõõmu, kui ta oleks arvata võinud. “Olen täitsa põnevil. Arvasin, et blufin end titepõlvest kuidagi läbi – aga bluffimist on vaja läinud väga vähe. Mu tütar meeldib mulle väga. Fantastiline. Aga on ta mu elu muutnud? Vist mitte. Veel mitte. Mitte väga palju. Aga mul on väga hea meel, et ta mul olemas on. Ausalt.”

Grant tunneb, et isadus on temast parema inimese teinud. “Ilmselt on tõtt väites, et üks meie põhifunktsioone siin planeedil on paljuneda, sest see tundub suurema saavutusena, kui peaks. Eile käisin tütrega mu isa vaatamas, kes on haiglas. Kõik õed kudrutasid tema ümber. Ja mul oli uhke tunne.”