USA esimene superstaarisaate võitja Kelly Clarkson (29) on kuuldavasti leidnud armastuse oma mänedžeri poja näol. Kelly pole ise oma uue kallima isikut paljastanud, kuid ringlevad jutud, et tema väljavalituks on tema mänedžeri Narveli 35aastane poeg Brandon Blackstock, vahendas Us Weekly. Clarkson on vaid avaldanud, et on uue kallimaga koos alates möödunud aasta lõpust, vahendab Ohmygossip.com.

“Enne Brandoniga tutvumist oli Kellyl armastusega kehvasti. Brandon on just täpselt see, mis tal vaja on,” ütles üks allikas.

Clarkson on varasemalt kurtnud, et inimesed küsivad talt pidevalt armuelu kohta ja eeldavad, et lauljatar on kindlasti õnnetu. Samuti on liikunud ka kõlakad, et Clarksonile meeldivad hoopistükkis naised.

Lauljatar on tunnistanud varasemalt, et pole kunagi armunud olnud, sest on endas need tunded välja lülitanud. “Ma pole kunagi armunud olnud. Pole kunagi midagi sellist kogenud ja see on nii, sest olen endas selle poole välja lülitanud. Ma ei ole leidnud mitte kedagi, kelle pärast end avaksin ja mõtleksin, et võiksin selle müüri maha lõhkuda,” on ta öelnud.

Kelly Clarkson on olnud vallaline 2006. aastast.