Eesti kaalukaima moeauhinna Kuldnõel 2011 võitja on Tiina Talumees-Pärni. Väikese Kuldnõelaga pärjati Britt Samoson ning publiku lemmikuks sai samuti Tiina Talumees-Pärni. Rauast ja kullast sepistatud Kuldnõela ning Väikese Kuldnõela autoriks on metallikunstnik Jaanus Valt. Rahva lemmikule ning teistele Kuldnõela nominentidele pani välja kinkekaardid Tallinna Kaubamaja.

Võitja puhul sai otsustavaks disaineri kõrge õmblustehnoloogiline kvaliteet, väga suur, kindel ja lojaalne klientuur ning järjekindlus üllatada Eesti moepublikut juba umbes 15 aastat pidevalt suurejooneliste moevaatemängudega. Lisaks väärib äramärkimist Eesti esimese moe kokaraamatu “12 värvi. Toit ja mood” üllitamine.
 
Väikese Kuldnõela võitja Britt Samosoni kollektsioonid on värske tuuleiil kohalikul maastikul – kontseptuaalse loojana lähtub ta oma loomingus eelkõige ideest.
 
Publiku lemmiku tiitlile käis tihe rebimine, kuid tihedas konkurentsis finišeerus elegantse lõpuspurdiga esimeseks lõpuks Tiina Talumees-Pärni. Talle kohe kuklasse hingamas Liisi Eesmaa ning Kristel Kuslapuu – moeloojad, kelle suurimad teod on veel kindlasti ees.
 
Auhinnad anti üle moepalavikust higiseks köetud Arhitektuuri- ja Disainigaleriis reedel, 16. märtsil. Kohal oli kohaliku moemaastiku koorekiht ning näidati ka Tallinn Fashion Weeki toetaja Perwolli briljantsetes värvides kudumite kollektsiooni.
 
Galeriis loositi välja ka terve rida auhindu publiku lemmiku hääletajate vahel. Õnnelikud omanikud leidsid Vichy 500-eurone kinkekaart Tiina Talumehe stuudios ning 10 parfüümi Trussardilt.
 
Kuldnõel 2011 on olnud mitmeski plaanis erakordne – esmakordselt toimis üritus näituse kujul ning teiseks meeldejäävaks verstapostiks on kindlasti tormiline publikuhääletus Tallinn Fashion Weeki Facebooki leheküljel. Fotogalerii seitsme nominendi fotodega sai kokku pöörased 2804 laiki ning uudist jagati Facebooki kasutajate vahel enam kui 500 korda. Näitust Arhitektuuri- ja Disainigaleriis külastas ligi 1200 moesõpra, kellest 341 osales ka publikuhääletusel.
 
Kuldnõel 2011 žüriis olid Eesti Kunstiakadeemia rektor ja tekstiilikunstnik Signe Kivi, Kaubamaja kaubandusdirektor Edward Köster, moeanalüütikud Kristina Herodes ja Urmas Väljaots ning Eesti Päevalehe kultuuritoimetaja, fotograaf ja ehtekunstnik Tanel Veere.