Tabeli tipus troonib Mehhiko telekommunikatsiooni ärimees, Telmexi juhatuse esimees ja tegevjuht Carlos Slim. Teisel kohal on Microsofti asutaja William Henry Gates III ehk eesnimega Bill, vahendab Äripäev Bloombergi.

Kolmandal kohal on jätkuvalt legendaarne investor Warren Buffett, edestades napilt IKEA omanikku Ingvar Kampradi ja LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton S.A. ehk lühidalt LVMH omanikku Bernard Arnault’d.

Seitsmendal kohal asuvat Oracle’i omanikku Larry Ellisoni edestab Zara ja teisi moerõivaid tootva Inditexi hispaanlasest juht Amancio Ortega. Maailma rikkaim asiaat on 11. kohal asuv Mukesh Ambani, kes on India konglomeraadi Reliance Industries omanik ja juht.

Edetabelis olevast üheksast ameeriklasest lausa kolm tulevad ühest perest – Wal-Marti asutanud Sam Waltoni kaks last Jim ja Rob ning 2005. aastal surnud John Waltoni lesk Christy.

Teise rootslasena triumfeerib maailma rikkaimate seas Zara igipõlise rivaali Hennes & Mauritzi suuraktsionär Stefan Persson. Edetabelile paneb punkti 89 aastane Liliane Bettencourt, kes kontrollib suurosalust L’Oreali kosmeetikafirmas.