Modelliagentuuri Premier Model Management omanik Carole White külastas Eestit seoses kevadel algava modellisaate võtetega.  “Oleme väga põnevil ja loodame tõesti kedagi uut leida,” ütles Carola Cosmopolitanile, kes ise veel show’s osalevaid tüdrukuid näinud polnud.

“Eesti tüdrukutel on hea drive, nad on pikad ning ilusamad, paremas vormis ja ambitsioonikamad kui Inglismaal või näiteks USA-s.” Carole White agentuur esindab muuhulgas ka Karmen Pedarut – ta kiidab tema keha ja suhtumist oma töösse, samuti eestlannadest modellide tahtejõudu, sihikindlust ja head luustruktuuri. Kui küsida naiselt tema lemmikmodellide kohta, on esimene, keda ta nimetab, Karmen.

Premier otsib läbi modellisaate särava karakteriga, intelligentseid, julgeid ja tugeva iseloomuga modelle. “Sa võid olla väga ilus, aga kui sul ei ole neid omadusi, on raske läbi lüüa.”

Modellitööst unistab tuhandeid noori tüdrukuid. Kuid kas nad ka tegelikult mõistavad, mis äriga on tegemist? “Ilmselt mitte,” ütleb Carole Cosmopolitanile. “Arvan, et modellinduse kontseptsiooni tajutakse liiga glamuursena just tänu televisioonile. See tundub kerge, aga on tegelikult väga raske töö.” Põhjusel, et selles ametis sõltub kõik sellest, milline sa välja näed. “Ja nii päevast päeva.” Eduka modelli taga seisab agent ja agentuur, kes modelli tõesti usuvad. “Nad süstivad temasse enesekindlust – mida rohkem modell endasse usub, seda ilusam ta on ja seda enam saab ta tööd. Töö omakorda muudab veelgi enesekindlamaks.” Agentuuri roll modelli karjääris on ülioluline, teab Carole, kes tegutseb modelliäris juba 40 aastat.

Loe lisaks:
Saate “Eesti supermodell” peaauhinnaks on leping Premier Model Managementiga

Miss Jay Alexander on Eestis ja kohtus modellidega!

Kevadel jõuab Eestisse “Ameerika supermodelli” (America’s Next Top Model) saateformaadil põhinev saade “Eesti tippmodell” (Estonia’s Next Top Model). Oled fänn — liitu ka Facebookis (SIIN)!