NordenBladet – Mis ilus päev! Magasime täna kaua ning kaisutasime pikalt, külvates üksteist hellitustega üle. Täna, 22. juulil on jälle “MEIE” päev – oleme koos olnud 2 aastat ja kolm kuud!

Allan ütles mulle hommikul kavalalt: “Sa ei teagi, mis üllatus mul sulle on!” ning näitas noolekesi ja kaste täis soditud A4 paberit. Ma ei saanud sellest midagi aru ja küsisin, et mis see on? See oli nö “suur pilt” ühest meie ühisest äriideest, mida mitu kuud planeerinud oleme ning mille koodi (loogika)skeem nüüd must-valgelt paberile oli kantud. Allan ütles, et kõige keerulisem on möödas, et nüüd on vaja ainult natuke progeda ja siis algab simulatsioonis testimine. ÄGE! Me oleme kahekesi nagu plahvatus – motiveerime ja täiendame üksteist.

Seekord pole meil “Rahvusvahelisel armastuse päeval” esimest korda lasanjet ja vahukooretorti. Täna on nii soe ja päikeseline ning otsustasime hoopis õues päikest võtta ja grillida – küpsetasime ribisid ja kõrvale tegin värsket salatit. Allan viis mind kohe peale hommikusööki õue ja andis imeilusa potikese Rhododendroneid. Panin need hetkel enda valmistatud savipotti aga hiljem ilmselt istutan õue.








Eile (21.juuli)
tõusime vara. Küpsetasin juba varahommikul koduse panni-pizza Allanile ja tema sõbrale ning läksin siis Ivankaga saviringi.  Allan käis hommikul juuksuris ja siis tuli koos arhitektist sõbra Mihkliga meile. Mihkel tuli kasti maasikate, suure kommipaki ja lilledega. Nii meeldiv tunne, et Allanil sellised džentelmenist sõbrad on 🙂 Lõunal oli mul maniküür ja ripsmehooldus ning õhtul lugesin Investopedia´t ning jälgisin NYSE´t (New York Stock Exchange).

Teisipäeval ja kolmapäeval (19 ning 20. juuli) turul kaubeldavate ettevõtete aktsiad tõusid, eile oli taas tagasilangus.

Mulle pakuvad hetkel Swing treidimisel ja päevakauplemisel (Day traiding) kõrgendatud huvi:

International Business Machines Corporation (IBM), Macy’s, Inc. (M), Coinbase Global, Inc. (COIN), Alibaba Group Holding Limited (BABA), Match Group, Inc. (MTCH), ZIM Integrated Shipping Services Ltd. (ZIM), Datadog, Inc. (DDOG) USA börsilt ning Fortum Oyj (FORTUM.HE) ja Tokmanni Group Oyj (TOKMAN.HE) Skandinaavia turult.


📌 TÄHELEPANU! Esitatud teave ei ole käsitatav investeerimisnõustamise, investeerimissoovituse ega muu investeerimis- või investeerimiskõrvalteenusena. Investeerimine sisaldab riski, investeeringu turuväärtus võib nii tõusta kui ka langeda, investeeringu väärtuse säilimine ega kasv ei ole garanteeritud. Varasemate perioodide tootlus ei ole tulevikutootluse garantiiks. Enne investeerimisotsuse tegemist tutvuge hoolikalt toote tingimuste ja muu olulise teabega, sealhulgas valitud fondi / aktsiate prospekti ja muude dokumentidega, samuti investeerimisega kaasnevate riskidega. Investeerimisega võib kaasneda maksukohustus. Küsimuste korral tuleks pöörduda panga klienditeenindaja või oma maksu-, finants- või õigusnõustaja poole.

 



Mis siis veel? Alustasime maja soojustuse- ning energiasäästlikumaks tegemisega. Vahetasime välja pesumasina ning tellisime soojustusmaterjali ja vooderduslaudu. Mina olen palju aias toimetanud. Kujundan ja planeerin uusi peenraid, niidan, istutan ning harrastan loodusfotograafiat .. hahaaa.. Olen vist iga lille ja lehe aias üles pildistanud 😀

Elu maal on nii tore!!!
Kallistan!





Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:
Helena-Reet: 11 TARKUST, MIDA ma täna soovitaks endale 19-aasta sünnipäeva eel.. NING vastus küsimusele: “Kas ma valiksin Sinu või 10 miljardit eurot?”
Helena-Reet: BÖRSIETTEVÕTETE krahhid & minu KOLM treidimise kuldreeglit + veidi suvalist suvist juttu 🙂
Helena-Reet: Tartus, Saadjärvel, Räpinas ja Viljandis
Helena-Reet: Allani ema külas + Jaanipäev koos vanematega
Helena-Reet: Estella Elisheva Tallinna Juudi Kooli 9.klassi lõpetamine + GALERII!
Helena-Reet: Elu nautimine on minu jaoks aina olulisem + mõned pildid laste sünnast ja väike aiablogi!
Helena-Reet: Ivanka 14-aasta sünnipäev, Armastusepäev, Ardo sünna ning PALJU AIAJUTTU ja PILTE!
Helena-Reet: Kaks aastat Allaniga! + Estella MUBA´sse sisseastumine, esinemine Georg Otsa Sümfooniaorkestriga ja 16.a sünnipäev!
Helena-Reet: Märtsi ja Aprilli kokkuvõte
Helena-Reet: Minu maagiline 22.02.2022 + KARUTURG BÖRSIDEL, UUS MAAL, UUS RETSEPT!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, küberrünnak, komöödiaetendus Jokker, Eesti laul 2022, UUS MAAL ja palju muud huvitavat!
Helena-Reet: Elevusega tõusmisest ning isuga elamisest, TAAS UUS MAAL ning ülevaade tänaõhtusest ‘non alcohol’ õllede testimisest
Helena-Reet: KAS soetada Hispaaniasse nö “talvekodu”, kultuurisündmustest ja uuest hiire maalist! + PILDIGALERIID!