L, 11. veebruar 2012 16:00, Pärimusmuusika Ait, Viljandi
L, 11. veebruar 2012 18:00, Pärimusmuusika Ait, Viljandi
L, 11. veebruar 2012 20:00, Pärimusmuusika Ait, Viljandi

Algus: 16.00
Pilet: Päevapilet 9 € / 7 € (soodushinnaga piletid kehtivad õpilastele, üliõpilastele ja pensionäridele).
 
Kell 15.00 – 22.00 avatud laste mängutuba (1 €).
 
Inglise päeval on:
 
Algus : 16:00 – LOENG SARJAST “VOLK TAHAB TEADA” – Kas Inglismaa on olemas?
 Peeter Volkonski arutab koos Liam Robinsoniga kas inglastel on oma setud? Kas Inglismaal on mõeldav, et külarahvas tuleb kokku ja võetakse laul üles? Kui vaadata „Nõrgima lüli” originaali, kas vastajad räägivad erinevaid murdeid või lihtsalt valesti ja lohakalt? Kui palju on biitlid inspiratsiooni saanud inglise rahvalauludest? Aga rollingud? Jne. Jne…
 Pilet: 2 € / 1 €
 
Algus : 18:00 – LIAM ROBINSONI PÄRIMUSTANTSU ÕPITUBA
 Liam Robinson on inglise rahvamuusik, kirglik ja kaasahaarav muusika- ja tantsuõpetaja. Tema kodu on Inglismaal, Linconshire`s. Praegu esineb Liam oma tantsuansambliga Liam Robinson Dance Band ning viib läbi rahvusvahelist pärimustantsuürituste korraldamise uuringut. Tegu on särava, naljaka ja nakatava inimesega, keda tasub kindlasti vaatama tulla!
 Pilet: 4 € / 3 €
 
Algus : 20:00 – ANSAMBLI THE URBAN FOLK QUARTET KONTSERT
 See meisterlike muusikute, tosina instrumendi ja nelja inimhääle kooslus loob jalustrabava akustilise elamuse, mis on kõiki Euroopa folgilavasid raputanud nagu maru. 2011 aasta suvel alustasid nad oma siiani suurimat seiklust – kolmekuulist turneed läbi Hispaania, Saksamaa, Itaalia, Kanada ja Inglismaa. Nende peadpööritav ja nakkusohtlik folkmuusika sütitab rahvast kõikjal ning on loonud palju andunud fänne üle ilma.
 Album nimega Off Beaten Tracks (lindistatud viimaste ringreiside ajal) on 21.sajandi reisikiri täispurjedes kihutavalt ansamblilt.
 Pilet: 6 € / 5 €
 
Korraldaja: Eesti Pärimusmuusika Keskus