NordenBladet – Laupäeva hommikul pakkisime Hanna-Liisaga asju auto peale, mis oli vaja Tallinnast-Tartusse transportida, siis kastsin kiirelt aia ära (sest endiselt on mõnus kuumalaine), sõitsime linna, et Allani ema saaks kassile süüa anda ning asusime neljakesi Tartu poole teele. Mõtlesime, et viime Hanna-Liisa Tartu ära ja siis lähme kolmekesi Viljandisse, aga teepeal plaan muutus.

 

Tegime Imaveres Tikupoisis peatuse, sõime kõhud täis (appi kui hea BBQ praad ja moonisaiad neil on!) ning siis otsustasime, et lähme hoopis kõik koos vanema õe Marie ja ta mehe Raido juurde Vorbusele. Mõeldud-tehtud. Viisime asjad Hanna poole ära, hüppasime poest läbi ning sõitsime Emajõe äärde, kus pidasime siis veel ühe Jaanipäeva peo (eilsest Jaanipäeva üritusest loe SIIT) – taaskord grillisime, Raido laulis Karaoket ja mõnulesime tünnisaunas. Muusika oli õhtu läbi nii valju, et naabritest ja enda kõrvadest hakkas kahju.. hahaaa. Ma alati nii ootan vanema õe juurde minekut ja siis seal ootan vaikust ja ära minekut 😀 Nad lihtsalt on nii energiast pakatavad ja väsitavad ning siis veel see vali muusika alati… Nende juurest tulles tunnen ennast nagu üksindust armastav vanainimene, kes tahaks vaikselt kuhugi omaette urgu pugeda. Teistpidi jällegi, mitte kellegagi pole niiii lõbus kui nendega! Kõige lõbujanulisemad, temperamentsemad ning külalislahkemad inimesed keda tean!






Hommikul peale hommikusööki sõitsime korra Saadjärve äärde ning sealt kohe edasi Räpinasse, kuhu Allani vend Võhandu jõe äärde suure mitme hektarilise krundi ostis ning hakkab maja ehitama. Teepeal müüdi mitmes kohas otse põllult korjatud Eesti maasikaid.. Appi kui suured, magusad ja head ning poole soodsama hinnaga kui Tallinnas. Räpinas imetlesime krunti, rääkisime tunnikese juttu ning siis Allani ema jäi Allani venna juurde ning meie Allaniga sõitsime Viljandisse. Viljandisse jõudes olime nii väsinud, et ei jõudnud enam kuhugi minna. Käisime oma lemmikpizzas ning sõitsime Tallinnasse koju tagasi.

Ongi Jaanid ja pikk nädalavahetus läbi. Lapsed kodus tagasi ning aeg jälle ennast töölainele seada.



Viimase lillefoto autor Tiina A.

Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:
Helena-Reet: Allani ema külas + Jaanipäev koos vanematega
Helena-Reet: Estella Elisheva Tallinna Juudi Kooli 9.klassi lõpetamine + GALERII!
Helena-Reet: Elu nautimine on minu jaoks aina olulisem + mõned pildid laste sünnast ja väike aiablogi!
Helena-Reet: Ivanka 14-aasta sünnipäev, Armastusepäev, Ardo sünna ning PALJU AIAJUTTU ja PILTE!
Helena-Reet: Kaks aastat Allaniga! + Estella MUBA´sse sisseastumine, esinemine Georg Otsa Sümfooniaorkestriga ja 16.a sünnipäev!
Helena-Reet: Märtsi ja Aprilli kokkuvõte
Helena-Reet: Minu maagiline 22.02.2022 + KARUTURG BÖRSIDEL, UUS MAAL, UUS RETSEPT!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, küberrünnak, komöödiaetendus Jokker, Eesti laul 2022, UUS MAAL ja palju muud huvitavat!
Helena-Reet: Elevusega tõusmisest ning isuga elamisest, TAAS UUS MAAL ning ülevaade tänaõhtusest ‘non alcohol’ õllede testimisest
Helena-Reet: KAS soetada Hispaaniasse nö “talvekodu”, kultuurisündmustest ja uuest hiire maalist! + PILDIGALERIID!