Laulja Eda-Ines Etti (30) rääkis ajakirjale Naised (14.okt.2011), et odavaid topikesi ta enam nii väga ei osta – see jääb tema sõnul pigem aega, kui ta tahtis iga päev eriline ja põnev välja näha.

“Ma investeerin ilusatesse kangastesse ja kvaliteeti,” lisas Ines. Ta märkis, et eelistab küll ilusaid ja talle sobiva disainiga riideid, aga hind on talle samuti oluline.
 
“Ma ei jälgi ühtegi spetsiaalset firmamärki. Olen veidi vanemaks saanud ja mõistnud, et investeerin pigem riidesse, milles ma end suurepäraselt ja mugavalt tunnen, mitte sellisesse, mis ääretult põnev välja näeb.”
 
Samuti tõdes Ines, et Eesti muusikaäri on nii väike, et siin staari staatuses inimesega eriline rõivadisain kaasas ei käi.
 
“Eesti artistid ei saa endale kohe kindlasti igaks kontserdiks ja esinemiseks brändiriideid lubada või uusi kostüüme osta, seega tuleb olla lihtsalt nutikas ja kasutada muid võimalusi ning enda fantaasiat,” selgitas ta.
 
Ines ei salanud, et loomulikult ostaks ta ka firmariideid, aga enamasti on need väga kallid ja kuna inimene soovib rõivaid vahetada, pole sel lihtsalt mingit mõtet.
 
Põnevaid oste on Ines enda sõnul sooritanud ka second-hand-poodides.