Väikese soolakambri perenaine, reikimeister ja EMFi superviisorõpetaja Heli Martha Gabrielle Käspri pole selgeltnägija ega ennustaja, vaid seostusteadvustaja, kirjutab ajakiri Naised.

Heli eelistab, et teda kutsutakse tema vaimse nime järgi Gabrielleks. Martha on tema vanaema nimi, Gabrielle aga peaingel Gabrieli järgi. Õnne toovad kõik kolm nime. Vaimsel pühitsusel võetud nime järgi on ta tuntud ka EMFi ehk inimese elektromagnetilise võre tasakaalustamise süsteemi õpetajana, reikimeistrina.

Gabrielle tegeleb ka maise ravimisega. Väike soolakamber on oolravi keskkond kuni neljale hingele. Mullu suvel asutas ta EEB (Essential Energy Balancing) stuudio — sinna ta kutsum enda sõnul neid, kes tavameditsiinist abi ei saa.

“Stuudios toimub inimese olemusliku energia taasühendamise käivitamine, mis puhastab ja tasakaalustab tema energeetilised kehad ja taastab normaalsed protsessid ka füüsilise keha anatoomias. See võimaldab erinevalt seni kasutusel olnud meetoditest korrastada inimese energia- ja anatoomine keha kõrgeimate tasanditeni ning integreerida kaduma läinud teadvuse osad,” räägib Gabrielle.