NordenBladet — Tai avas novembris piiri välisturistidele ja pärast seda on sinna reisinud paljud inimesed. Unelmate reis aga võib muutuda õudusunenäoks haiglas, kui koroonatest on positiivne.
Tai piiril testitakse kõiki tulijaid koroona suhtes. Nakatunud paigutatakse haiglasse. Norra 4-liikmelise pere reisi muutus õudusunenäoks pärast seda, kui 9-aastane perepoeg sai piiril positiivse koroonatesti, vahendab Østlandets Blad.

Pereema Silje rääkis, et positiivne testitulemus oli šokk. Kogu pere oli saanud negatiivsed PCR testi tulemused enne lendu.
Tai võimud määrasid poja 10 päevaks isolatsiooni haiglasse. Ema sai loa olla koos pojaga tema noore ea tõttu.

Abikaasa ja 11-aastane poeg ei saanud samuti rannamõnusid nautida, kuna nemad paigutati koroonaga kokkupuute tõttu hotelli karantiini.

Mõned päevad pärast Taisse saabumist tuvastati ka vanemal pojal koroona. Isa ja vanem poeg määrati isolatsiooni samasse haiglasse, aga emast ja nooremast pojast eraldi tubadesse.

Soome Yle andmetel on ka soomlasi sattunud Taimaal sundkarantiini. Soome Bangkoki saatkonna andmetel on kokku 39 soomlasel tuvastatud Tais koroona novembri ja jaanuari alguse vahelisel perioodil. Pole teada, paljud neist on paigutatud haiglasse.

Avafoto: Pexels