NordenBladet – Detsember on olnud muinasjutuliselt lumine ja ilus. Kõik poed on nii kaunid ja särvad! Kuuse tuppa toomise traditsiooni mul ei ole (puudest on kahju) aga ehin talviti aias puid värviliste linnutoidu pallidega. Kes talvel lindude eest hoolt kannab, sel kevadel ja suvel linnud aias abiks!

Ivanka Shoshana teeb nii ilusat keraamikat ning pole midagi südant soojendavat kui enda valmistatud kingitus! Mulle on tema stiil ning julge ja vaba käega loodud savinõud alati meeldinud. Ta leiutab aina uusi ja huvitavaid asju – viimane hitt on nõud, mille kaant ehib suur lumememm või mõni muu vahva tema loodud tegelane. Super hea idee! Sellel aastal on ta teinud seitse sellist eksklusiivset nõud, mitmed spetsiaalse pühendusega. Tema tehtud lumememme nupuga anumad läksid nii popiks, et keraamikaringis hakati neid massiliselt järgi tegema. How cool is that? 🙂

 

(blogi jätkub peale galeriid)

Loe ka:


RAHVAKALENDER: Jõulud







Kingikottidesse puistasime erinevat Ivanka tehtud ning ostetud savist käsitöökeraamikat (anumaid, vaagnaid, kausse, lillevaase, seebialuseid), meie Eestis loodud perebrändi Elisheva & Shoshana hooldustooteid (vannisoolasid, käsitööseepe, juuksehooldustooteid, pearavi spreisid), erinevaid mänge ning maiustusi. Estellale ostsime näo- ja juuksehooldustooteid ning Ivankale ‘The Loud House’ koomiksi ning värviraamatud. Mulle väga meeldivad erinevad seltskonnamängud (rohkem vist kui lastele.. hahaa). Leidsin poest sellise mängu nagu ‘Nõiakatel’, kuhu on peale kirjutatud: Võlusaua viibutades, loitsusõnu lausudes NÄITLE, TEESKLE, ESITLE! Mulle tundus peale vaadates põnev, mis siis et vanus alates 5+. Ootan juba huviga, millal seda mängime. Kassile ostsin uue küünte teritamise puu ning nii minu kui Allani vanematele tegin ka uhked tordid.



Reklaam:




Millegipärast on meil kingituste tegemisega selline lugu, et ma hakkan neid ostma juba septembris-oktoobris ning siis juhtub enamasti nii, et ma ei kannata neid enda teada hoida ning annan varem üle. Tegelikult arvangi, et kingitusi tuleks teha siis kui süda ütleb või on otsene vajadus.

Jõuludel olime Allani vanemate pool kesklinnas ning nautisime head seltskonda ja maitsvaid koduseid roogi.

Selleks korraks kõik! Ilusat aastalõppu! 🌲❄

(Allapoole kerides leiad rohkelt pilte meie Jõulumenüüst ning meie tehtud kingitustest)











Loe ka minu eelnevaid blogipostitusi (kõik postitused on loetavad neljas keeles – eesti, soome, rootsi ja inglise keeles!) 🙂

Viimased postitused:
Helena-Reet: Tänases blogis – Imeline elu maal, operett “Lõbus lesk” Eesti rahvusooperis, Paintball, 2 sünnipäeva ja pipargoogihooaeg!
Helena-Reet: Tartus V SPA-s ja Vorbusel, Comedy Estonia ´Sügistuur´ ja palju muud põnevat!
Helena-Reet: PÕHJALIK ülevaade minu nädalast ning OH KUI TORE MEHED, ET TE OLEMAS OLETE!
Helena-Reet: Operett “Krahv Luxemburg”, Timmerite vestlusõhtu Vatican Tallinnas ja pühapäevane isadepäev
Helena-Reet: Kingituste valmistamisest, ilutoodete tellimusest ja remondist lastetoas! MÕELDUD-TEHTUD! + SUUR GALERII
Helena-Reet: Nädalavahetus Pärnus (Viiking SPA hotell, restoranid Steffani ja Kolhethi) ning laste koolivaheajast…
Helena-Reet: See tunne, et unistad millestki erakordsest ja reaalsus on VEEL PAREM! + Netflixi sarjad Squid Game, Alice in Borderland jne.
Helena-Reet: Viru varietees revüüteater Starlight Cabaret kabareeõhtut “Creme de la Creme” nautimas + SUUR GALERII & VIDEO!
Helena-Reet: Kaks viimast nädalat oleme tegelnud aktiivselt koduga või õigemini kodudega + MUUD JUTTU!
Helena-Reet: Näituse “Meie kodune nõiaköök” mahavõtmine ERM´is ja külastajate vahel E&S TOODETE LOOSIMINE!
Helena-Reet: 22. kuupäev – VAAT SEE ON ÜKS TORE päev igal kuul!
Helena-Reet: Laste vaktsineerimine, Teletorni külastus, Pirital restoranis, Kuusalus Jõekääru talus forelli püüdmas jpm huvitavat!
Helena-Reet: Mis see oli, mis minuga juhtus?
Helena-Reet: Meie elu maal ehk Kardashianid Eesti moodi.. või mis iganes + Retsept: Aasiapärased vürtsikad veiseribad särtsakas kastmes
Helena-Reet: 4 sünnipäeva (SUUR GALERII!)
Helena-Reet: Kolmas puugivaktsiin ning plaanid tänaseks
Helena-Reet: Tartus ERM´is käik, mehed ajasid end kiilaks + ülestunnistus: Jah, mul on uus mees!
Helena-Reet: Küla jaanituli, teine koroonavaktsiin, aiatööd ning mõnus laupäevaõhtu Keilas restoranis Legends Diner + FOTOD!
Helena-Reet: Vadakuvalgust ja rahulikust päeva algusest, uuest murutraktorist, kollektsioon “Ivanka” ning veel tänasest päevast…