7.-9. oktoobrini Eesti Näituste messikeskuses toimuv ilu- ja moeteemaline mess „Ilu sõnum 2011“ kannab järjekorranumbrit 15. Juubelihõnguline mess tõotab tulla Eesti messiajaloo suurim! Osaleb üle 200 firma, esindatud on ligi 700 kaubamärki ning aset leiavad kõik Eestis peetavad iluteenindajate meistrivõistlused.

„Ilu sõnum 2011“ on suurim nii eksponentide arvult kui ilumaailma uudiste poolest. Sel aastal toome külastajateni üle 20 uue professionaalse kosmeetikasarja ja iluhoolduse. See on muutnud nii messi sisu kui ka  visuaalse pildi oluliselt kvaliteetsemaks. Messil on esindatud ligi 30 esteetilise kosmetoloogia valdkonda esindava firma,  toimuvad arvukad uute iluhoolduste esitlused teemast huvitatud messikülastajatele ning seminarid eriala spetsialistidele. Messikülastajatel on sel aastal hea võimalus saada hulgaliselt uut ja põnevat informatsiooni ilumaailma uuenduste ja alternatiisvete valikute kohta.

Traditsiooniliselt toimuvad messi raames ka kõik tähtsamad iluteenindajate meistrivõistlused. Sel aastal sõidab siinne küünevõistluse võitja Eestit esindama Düsseldorfi, maailmameistrivõistlustele küünetehnikas ja disainis. Sellega on astunud meie võistluste korraldajad suure sammu edasi, pakkudes kohalikele iluteenindajatele järjest uusi ja põnevamaid väljakutseid.

Sarnaselt paarile varasemale aastale pannakse messi korralduses suurt rõhku tervisele. Tervislik kaalujälgimine ja tervisele ohutu kosmeetika, õige toitumine ja aktiivne liikumine on sel aastal messi Ilu sõnum eriprojekti “KEHA ja TERVIS” märksõnadeks. Messi raames annavad juhtnööre tuntud aeroobikatreenerid, massöörid ja toitumisasjatundjad ning iluspetsialistid. Kohapeal on võimalik proovida erinevaid kehahooldusi ning treeningvahendeid.

Messi kõige suurema teemasektori moodustavad sel aastal juuksehooldustoodete ja juuksuriteenuse pakkujad. Messil esitletakse uusi brände juuksehoolduses, tutvustatakse uudseid juuksepikenduste kinnitusmeetodeid, näidatakse trende nii juuste värvimises kui lõikuses ning pakutakse soodushinnaga töövahendeid juuksuritele. Kohapeal toimuvad ka mitmed inspireerivad meistriklassid nii tegevjuuksuritele kui õpilastele. Kõiki huvilisi ootavad ka reedel toimuvad suursugused juuksurite ja stilistide karikavõistlused “Kuldne Pääsuke”.

Kindlasti tasub äramainimist ka senisest oluliselt suurem meigitoodete valik, kus järsult on kasvanud mineraalkosmeetika osakaal. Uusi brände meigimaailmast tutvustatakse 10 stendis, lisaks toimuvad igapäevaselt näidismeikide tegemised ning sügistalviste kollektsioonide esitlused. Tipptasemel jumestuskunsti näeb aga laupäeval Eesti lahtistel meistrivõistlustel jumestamises.

Messil osaleva üle 200 firma seas on lisaks Eestile ka eksponendid Lätist, Leedust, Poolast, Venemaalt, Soomest, Itaaliast ning Saksamaalt.

Uudistamist jagub nii professionaalidele, asjaarmastajatele kui ka neile, kes alles ilumaailmaga tutvust tegemas!

 

Mess on avatud:

Reedel,            7.oktoobril  10.00-19.00
Laupäeval,       8.oktoobril  10.00-18.00
Pühapäeval,     9.oktoobril  10.00-17.00

Messi täpsema programmi ja prinditavad eripakkumised leiad SIIT.