NordenBladet – Peaaegu kuu aega on viimasest blogist möödas… vabandust! No ei jõua kuidagi selle igapäevase või ülepäevase blogimise juurde nagu sooviks. Juuni lõpp kulus Margusega lahutamise nö lõppfaasile ning juuli algus Eesti Rahva Muuseumis näituse ülesse seadmisele. Nüüd olen kodus ja peaaegu, et saan üle pika aja korra hinge tõmmata.



Ärkasime täna kell kaheksa (jaaa, magan viimasel ajal väga kaua ja usun, et see on kuidagi kaalu tõusuga seotud. Hea isu=hea uni, mida suurem kehakaal= seda suurem/pikem uni). Ivanka Shoshana käis eile hambaarstil ja on neljapäevani vanaema-vanaisa juures Mõigus. Estella Elisheval lõppes jalkalaager, kus ta vigastas nii puusa kui pöialt ning nüüd on lebos ja paraneb.. Tore ajastus muidugi, loodan, et ta ERM-is näituse avamisel siiski viiulit saab mängida. Palavus, mille üle ma absoluuselt ei kurda, siiski rõhub natuke… ei tahaks midagi muud teha, kui külma õlle libistada, aga KEHKAAL!! + TÖÖÜLESANDED!! tuletavad meelde ennast igal sammul. Sellegi poolest võitis külm õlu 😀




Hommikusöök söödud, tegin aias plaane päevaks ja selleks nädalaks. Järgmisel nädalal on meil näituse avamine ja ettevalmistusi selleks on veel kuhjaga. Ka aed vajab tähelepanu ning ei saa mainimatta jätta, et ka uudiste ilmumine kümnel NordenBladet + OHMYGOSSIP lehel on minu vastutusala…  Ühesõnaga – tööd jagub.

Sain täna kolmanda puugivaktsiini uues Saku Perearstikeskuses (Tiigi 19) ja tegin sellest hoonest lausa pilti! No nii ilus on see meie uus perearstikeskus! Nüüd on järgmine süstimine puugi vastu alles kolme aasta pärast.

Täna siis sellised toimetused ootel:

– Veel üks või kaks eraldi blogi Tartus käigust, ERM-i näituse “Meie kodune nõiaköök” ettevalmistustest ja tagasisõidust Tallinna (nagu ikka, meeldib mulle teha põikeid peateest kõrvale – seekord sai läbi käidud ka Jõgevalt ja Põltsamaalt)
– Aiatööd (muruniitmine.. selle sokutan vist Allanile, kui ta progemise kõrvalt mahti saab)
– Lõpliku nimekirja koostamine, kes näituse avamisele tulevad
– Viimased ettevalmistused näituseks (meid tutvustavate tekstide tegemine, QR koodide tegemine ja veel nipet näpet näitusega seonduvaid ettevalmistusi)
– Õhtusöök (plaanin teha värsket salatit ja Armeenia shashlõkki ahjus)
– kui jõuan, siis peaks tegelema ka ElishevaShoshana.com veebipoega (lisama maale müüki) + tegema täiesti uue kategooria, kust saab osta ka originaalmaalide koopiaid (reprosid)

Kallistan!