NordenBladet — Sotsiaalministeerium ja Eesti Töötukassa on otsustanud pikendada projektikonkursi „Töötuskindlustushüvitise saajate müksamine tööle“ taotluste esitamise tähtaega.

Projektikonkurss on avatud kuni 16.08.2021 kell 17:00. Projektitaotlused tuleb esitada Eesti Teadusinfosüsteemi (ETIS) keskkonnas www.etis.ee. Projekti eeldatav algusaeg on september 2021. Projektikonkursil on oodatud osalema kõik organisatsioonid, kes vastavad lähteülesandes toodud kvalifitseerumisnõuetele.

Projektikonkursi eesmärk on töötada välja müksud, mis julgustaksid tööturule naasma inimesi, kellele on määratud töötuskindlustushüvitis 360 päevaks. Projekti käigus uuritakse, mis takistab 360 päevaks määratud töötuskindlustushüvitise saajatel enne hüvitise perioodi lõppu tööle naasmist, töötatakse välja võimalikud müksud, mis julgustavad sihtrühma tööturule naasma, rakendatakse neid mükse ja hinnatakse nende mõju. Projekti tulemusena valmib ülevaatlik raport. Projekti rahastab sotsiaalministeerium 2021. aastaks eraldatud teadus- ja arendustegevuse lisarahastuse vahenditest.

Lisainfo: Elis Kaljuvee (elis.kaljuvee@sm.ee, tel 626 9756) või Marion Pajumets (marion.pajumets@sm.ee, tel 626 9164), Sotsiaalministeeriumi analüüsi- ja statistika osakond.

ETISega seotud tehniliste küsimuste korral palume pöörduda ETISe kasutajatoe poole (etis@etag.ee, tel 730 0373).