NordenBladet – Koroonapandeemia on seadnud pered ja koolid silmitsi uute väljakutsetega hariduse omandamisel. Neljapäeval kell 22.05 alustav ETV uus saatesari “Kool minu kodus” uurib kaugõppe muresid ja rõõme praktiliste lugude näitel.

Kuuel järjestikusel neljapäeval võtab uus saatesari “Kool minu kodus” tükkideks lahti viimase aasta õppetunnid ja uurib, kuidas saavad lapsed, vanemad, õpetajad ja koolid hakkama kaugõppega. Saatejuht Kadi Jaanisoo-Kuld külastab õpilastest tühjaks jäänud koole ja arutab koos õpetajatega, kuidas eemalt toimetades tarkust jagada.

Oma lugusid ja praktilisi kogemusi jagavad saatesarjas ka pered, kes uutes oludes on pidanud kohanema ja nutikalt kodusele õppekorraldusele lähenema. Laiemat vaadet ja tulevikku suunatud mõtteid jagavad saatesarjas haridustehnoloogid ning muud spetsialistid.

Esimeses osas sel neljapäeval võtab saatesari fookusesse õpetajad ja nende kogemused kaugõppega. Sõna saavad Tallinna Kunstigümnaasiumi direktriss Mari-Liis Sults, Reaalkoolis füüsikat õpetav Reivo Maasik ja Viimsi Gümnaasiumi räppiv õpetaja Reesi Kuslap. Vaatajad saavad osa nende veebis toimuvatest tundidest ja mõtetest seoses online-õppega.

Saatejuht-toimetaja on Kadi Jaanisoo-Kuld, toimetaja Priit Rajalo, režissöör Märten Vaher, produtsent Egle Beek.

“Kool minu kodus” alustab ETVs neljapäeval kell 22.05.