Sihvakas modellihakatis Joanna Väre kavatseb koos Kalle Kuvaja´ga abielluda varasuvel. Pulmaplaanid on enamasti lõpusirgel ning meeleolu on häälestatud positiivselt, kirjutab MTV3.

 

Joanna Väre kinnitab, et pulmakorraldamine on juba lõpusirgel, aga võikseid muudatusi leidub alati. Pulmakleit saab olema loomulik ja lihtne, traditsiooniline valge kleit.

“Tegemist on siidist kleidiga. Ülaosa on ilusti ümber. Kuu aega tagasi proovisin esimest korda pulmakleiti ja nüüdseks on sinna tehtud muudatusi juba kolm korda,” üleb Väre.

Pulmade külalislisti hakati planeerima juba peale kihlumist, aastal 2008. Siis aga tuli perre perelisa ning pulmaplaanid jäid tagaplaanile. Erinevalt teistet pruutidest ei ole 2007 Miss Soome teine printsess pidanud kordagi kasutama imedieete, et heas vormis olla.

“Pulmade, lapse ja tööga seoses on olnud piisavalt tegemist, niiet endast hoolitsemine ei ole olnud päris prioriteet number üks,” mõtiskleb Joanna.

Kaunitar kinnitab, et on siiski heal järjel ja ootab väga pulmi. Joanna ja Kalle pulma on kutsutud 130-140 külalist. Pulmades tihti nähtud mängude asemele on panustatud enam muusikasse ja mõnusasse äraolemisse.

 

[ot-gallery url=”gallery/peagi-abielluv-joanna-v%c3%a4re-pulmakleiti-on-juba-kolm-korda-muudetud”]