Nileen Namita moondumine Vana-Egiptuse kuningannaks Nofreteteks algas 20 aastat tagasi, sest naine oli vendunud, et ta oli eelmises elus Queen Nefertiti e. Nofretete , kirjutab Daily Mail.

20 aasta jooksul on kolme lapse ema Nileen kulutanud ligi 3,7 miljonit krooni, et ennast võimalikult Nofretete sarnaseks opereerida. Nileen on teinud ihaldusväärse välimuse saavutamiseks kokku 51 kosmeetilist operatsiooni – 8 ninaoppi, 5 silmalõikust, 3 lõuaimplantaati, kulmude tõstmine, 3 näo tõstmist, 6 väiksemat näo lõikust, 2 huulte kohendamist ja 20 pisemat korrigeerivat operatsiooni. Hoolimata hullumeelsest operatsioonide arvust arvab ta endiselt, et tema nägu pole veel täiuslik ja ta kavatseb selle kallal edasi töötada.

„Kogu lapsepõlve ja teismeea nägin pidevalt elavaid unenägusid sellest kuningannast. Nägin kõike uskumatult selgelt – kus ta elas, tema tuba, teenreid ja isegi sööki, mida ta sõi,” rääkis Nileen ja tunnistas, et alguses hirmutasid sellised nägemused teda väga. Naine otsis abi psühholoogidelt, kuid selle asemel, et unenägudest lahti saada, veendus ta, et ongi Nofretete reinkarnatsioon.

„Mõni aeg peale unenägude algust nägin esimest korda elus Nofretete pilti. Olin shokeeritud kui sarnane see oli,” tunnistas naine. Sellest sai alguse tema soov enda nägu Vana-Egiptuse kuninganna sarnaseks muuta.

Naine plaanib juba järgmisi iluoperatsioone, et oma huuli ja ninasõõrmeid täiustada.

Pildigaleriid näed SIIT!

Save