K, 25. mai 2011 19:00, Nuku- ja noorsooteater, Tallinn

Peale uue plaadi Plaan Delta esitluskontserti ja enne ringreisi juuli lõpus, on see suurepärane võimalus kuulata bändi uut loomingut, mis värskem ja värvilisem. Saatpalu ütleb plaadi kohta nii: “Esiteks see, kuidas plaat on tehtud, erineb, ja selle tulemusena on see ka natuke värvikam. Lood võib-olla ei ole enam nii main stream’id. On džässielementi, etnoelementi, on rokki ja poppi. Väidan, et see kolmeaastane paus kahe plaadi vahel oli hea, midagigi on teistmoodi. Mulle endale meeldib see plaat kõige rohkem, mitte et halvustaks kõiki oma eelmisi tegemisi. Minu arust on bänd arenenud küll.”

Sclerosis multiplex’i päeva tähistatakse Eestis suuremalt esimest korda, üle maailma aga juba kolmandat aastat. Samal päeval kell 14.00 – 18.00 toimub Vabaduse väljakul teabepäev, kus erinevate atraktsioonide kaudu võimalik sclerosis multiplex’ist ja sellega kokku puutuvatest inimestest rohkem teada saada. Teadmised aga muudavad elu värskemaks ja värvilisemaks!

Kontserdi tulu läheb SM Ühingu toetuseks, et välja töötada noorte rehabilitatsiooniprogramm.
SM päeva ja ühingu kohta rohkem infot: www.smk.ee

Täispilet 10 €, sooduspilet 8 €

Sooduspilet kehtib pensionärile, invaliidile ja invaliidi saatjale koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal).
Lapsele kuni 6 a. on sissepääs tasuta, juhul kui istub piletiga saatja süles.

Piletid müügil ka enne algust kohapeal.
Sissepääs alates kell 18:00.
Kestus 1 tund 30 min (vaheajata).
Fotoaparaat, kaamera – lubatud.
Ligipääs ratastooliga – olemas.

Piletiinfo: täispilet 10 €, sooduspilet 8 €.