NordenBladet – Tahtsin teha oma tänase teise blogipostituse ettevõtlusest ning ärist ent mõte jooksis kirjutama hakates tänu mitmetele kommentaaridele ja kirjadele hoopis teist rada. Tunnen, et praegu oleks palju õigem rääkida hoopis välimusest. Sain täna palju kirju peale oma hommikust blogipostitust. “Oi, kui palju sa oled alla võtnud”, “Oi, kui kena sa oled”, “Sul on Angelina Jolie nägu”, “Oi, kui peenike sa oled”, “Kas need on värsked pildid sinust?”, “Kas sa soovid saavutada oma sünnijärgset kaalu?, “Millal sinust anorektik sai?”, “Kes sulle meigi tegi?”, “Sa näed nii kaunis välja” jne…

Kõigepealt, enne kui midagi muud ütlen.. Aitäh teile nende kenade (ja kohati ka üle võlli ning ehk liialdatud tähelepanu ja kommentaaride) eest.. Tõesti, südamest suur aitäh! Tore on saada nii palju positiivset tähelepanu – see on meeldiv ning julgustav. Ma olen tõesti alla võtnud, tegelen oma välimuse ja kehakaaluga aina enam, aga kindlasti pole ma mitte liiga peenike või anorektiline. Mul on vahel raskusi arusaamisega, kas keegi teeb nalja, tunnustab või mõnitab.. aga ega sel suures plaanis tähtsust polegi, sest ma olen reeglina nii paksu nahaga, et ei nuta halbade ütluste või kommentaaride pärast ning ma olen alati ennast armastanud ning kauniks pidanud. Ma olen alati ka teisi naisi julgustanud olema õnnelikud nende oma nahas. Kuigi olen suhteliselt palju kaalu kaotanud, selleks palju vaeva näinud ning tunnen ise selle üle palju rõõmu ja uhkust (ning mis kõige tähtsam – väga kerge ja mõnus on olla olles tervislik, sportlik ja fit), ei tunne ma, et mul näiteks meestega teistsugune “connection” oleks.

Naised ei pea olema anorektilised vaid karismaga! Uskuge mind, see on tõsi! Kindlasti ei meeldi meestele paksud ja lohakad naised aga nagu naised ise arvavad, et meestele meeldivad superpeenikesed, üdini võltsid ning anorektilised naised, see pole tõsi (no kindlasti on erandeid aga reeglina see pole nii).  Mind on alati ümbritsenud mehed, isegi võib öelda, et mind on ümbritsenud ainult mehed ning mõned üksikud naised sinna vahele. Ma olen elu aeg meestega kõige paremini läbi saanud ning meestele meeldinud – absoluutselt igas kaalus, igas vanuses, igas riietuses. Minu äripartnerid, sõbrad, mõttekaaslased — kõik on alati mehed! Ma arvan, et mehed armastavad naiste karismat, seksikust, siirust, hellust, headust, hoolivust ning kaal pole nii oluline.. aga enda eest hoolitsemine – puhtus, hoolitsetus, karisma, ning inimene ise on väga oluline. Ma ei tea, aga see on minu arvamus. Meie seksuaalsus ja kogu suhtumine on ajus, peas kinni. Karisma võidab alati hallid, igavad, anorektilised ja nälginud “küpsised”…. iga kell. Keemia tekib eeskätt peas, ent tänapäeva mugavusühiskonnas ning tarbimisühiskonnas on ikkagi õige ka natuke oma kehakaalule tähelepanu pöörata – tervise huvides! Mina teen seda nüüd (enda tervise huvides), sest tahan elada kaua, igavesti! Meigin ja sätin end viimasel ajal  aina rohkem ka põhjusel, et olen väga aktiivselt tegev ilumaailmas, ning Elisheva & Shoshana brändi looja ja arendajana lihtsalt pean jälgima, millist pilti endast väljapoole jätan. E&S bränd kasvab peadpööritava kiirusega ning ilumaailmas lihtsalt on omad reeglid. Täiuslik maniküür, pediküür, näohooldus, juuksehooldus, korralik meik – need on asjad, mida ma oma positsioonilie E&S brändi arendajana täna enam eirata ei saa, kui soovin, et bränd kasvaks ja areneks.

Kallistan! Blogi lõpetuseks kaks pilti meie viimaselt E&S reklaampildistuselt! Need pildid ei läinud küll reklaami aga meeldivad mulle väga! Minu jaoks on emotsioon oluline!