Laulja Anna Puu (õige nimega Anna Puustjärvi) sünnitas oktoobris lapse ning naasis juba märtsis tagasi tööle. Lisaks kiirele elutempole kannatab Anna õietolmu allergia all, mis segab laulmist. Hoolimata allergiast keeldub naine ravimeid kasutamast, kirjutab Metrolive.

 

Emapuhkuselt lavale tagasi pöörduv laulja Anna Puu kannatab õietolmu allergia all, mille tulemusena on laulja hääl kinniseks muutunud. Ta on keeldunud allergiaravimeid söömast, olenemata, et ees ootab mimeid kontserte.

“Kaskede õide puhkemine on juba väiksest saadik mulle allergiat põhjustanud. Näiteks, kui nüüd jooksma läheksin ja kiiremini hingama hakkaksin, saaksin kindlasti astmahoo. Ei suuda enam samal moel laulda, kui tervena, aga olen sellest hoolimata keeldunud ravimitest.”

Puu naasis tagasi esinemisi andma märtsis, mis on üpris kiire saavutus, kuna laps sündis alles oktoobris.

“Eks see ole üpris tavaline, et inimesed lähevad peale sünnitust tagasi tööle. Selle töö juures on see üpris lihtne, kuna lapse saab kaasa võtta.”

Puu sõnul ei pea tööle tagasi minemist eriliselt põhjendama. Naine otsustab täiskohaga tagasi tööle minna juuni alguses, kuna siis algavad mitmed festivalid. Esinemistele tulevad kaasa nii laps, kui abikaasa.

“Mees käib kontsertidel kaasas nii palju, kui võimalik. Kui vahel ei saa ise last hoida, siis teeb seda mõni tuttav või lastehoidja. Mees on väga põnevil festivalide pärast, me olemegi üks suur muusikapere.”

 

[ot-gallery url=”gallery/laulja-anna-puu-kannatab-%c3%b5ietolmu-allergia-all-keeldun-s%c3%b6%c3%b6mast-ravimeid”]