“Muodin huipulle” on Soome telesari, kus noored disainerid näitavad oma oskusi rõivaid luua. Saatesse on jäänud järele kolm finalisti, kelle seast selgub järgmisel nädalal üks ja ainus võitja, kirjutab MTV3.

 

Soome teleekraanil jooksev moega seonduv võistlus Muodin huipulle kulmineerub järgmisel nädalal kauni finaaliga, kus disainerid esitlevad tootevalikut. Võidu eest rabelevad Leni Lauretsalo, Jussi Salminen ja Linda Sipilä.

Järgmisel teisipäeval selgub, kes kolmest finalistist on “Muodin huipulle” võitja. Leni paljastab, et temal on välja kujunenud üks potensiaalne võitja, aga ta ei soovi seda paljastada.

“Mul on ühe võistleja peale kihla veetud, kes ilmselt võib võita, aga proovin ette mitte mõelda. Läheb, kuidas läheb,” sõnab Leni.

Jussi usub, et finaali catwalk tuleb põnev ning huvitav. 

“Sellest tuleb kindlasti lõbus ja emotsionaalne päev. Ei ole varem kunagi pääsenud tegema tervet kollektsiooni ja nüüd ma saan seda esitada kogu rahvale, see on suurepärane,” ütleb Jussi.

Muodin huipulle finalist Linda on töötanud kollektsiooni kallal keskendunult hommikust poole ööni.

“Kõige hullem oleks, kui mõni riideese rebeneks katki või juhtuks nii, et ei sobi üldse ning mõni modell jääb riieteta. Tõenäolisem on, et mõni riie ei istu lihtsalt modellile. Lisaks kardan viimase hetke asju, et näiteks mõni modell võib pool tundi enne show´d haigestuda,” muretseb Linda.

 

[ot-gallery url=”gallery/r%c3%b5ivaste-disainimise-muodin-huipulle-v%c3%b5istluse-finaal-toimub-juba-j%c3%a4rgmisel-n%c3%a4dalal”]