Heidi Sohlberg on endine Miss Soome ja Miss Baltic Sea võitja. Naise ellu on mahtunud pärast missindust ka kahe lapse saamine ning seetõttu on kehas toimunud silmnähtavaid muutusi, kirjutab Me Naiset.

Peale missihooaega on Heidi Sohlberg´i nähtud  nii aktiivse saatejuhina kui ka teleekraanil tegutsemas. Enne pere loomist lõpetas ta optika erialase õpingu.

Missiaegadel oli Heidi ideaalses kaalus, mis oli saavutatud läbi dieedi. Peale võitu ei jäänud naisele enam palju vaba aega, et endaga tegeleda ning kaal hakkas tõusma, eriti veel, kui ta sünnitas kaks last.

“Ma kuulsin kuskilt, et imetamine viib üleliigsed kilod ja jäin selle peale lootma. Imetamine ei viinud minult aga grammigi.”

Lõpuks ei jäänud naisel enam midagi muud üle ning oli vaja võtta ühendust eratreeneriga, kes koostaks treeningkava. Kehalise aktiivsuse suurendamine on olnud tähtis osa elujärgu parandamises. Nüüdsest alustabki Heidi igat hommikut zumba´ga ning teeb juurde ka muud trenni lausa viiel päeval nädalas.

“Liikumisest on saanud asendamatu tegevus. Ilma selleta ma tunnen, et olen väsinud ja tuim. Hommikul paneme tütardega CD plaadi mängijasse, keerame muusika põhja ja hakkame zumbatama. Ei saaks väita, et lastega ei leia aega sportimiseks.”

Heidi on nüüdseks langetanud 11kg, ega paneks pahaks, kui veel mõni kilo kaoks. Naise silmis ei ole tegu enam kaalulangetamisega, vaid ta on õnnelik terve eluviisi üle. Ta ei ole enam küll samade mõõtmetega, mida oli missiaegadel kuid on õnnelik enda üle siiski.

“Ma hakkasin kaalu langetama, kuna tahtsin vabaneda kilodest. Nüüd motiveerib mind jätkama hoopis hea enesetunne. Kui mul on hea enesetunne, siis mõjutab see kogu perekonda.”

 

 

[ot-gallery url=”gallery/endine-miss-heidi-sohlberg-ilma-liikumata-kaal-ei-kao”]