Soome fitnesstäht Jutta Gustafsberg teatab, et tema ellu ei kuulu liigne alkoholipruukimine, ööklubidest rääkimata. Olenemata sellest, et Jutta alustas sellel kuul ränka kuue kuulist dieeti, lubad ta endale mõnel nädalavahetusel siiski plaasikese veini lõõgastuseks, kirjutab Seiska.

 

Soome fitnesstäht Jutta Gustafsberg ei tohi lubada endale liigset pidutsemist ja seda nimelt alkoholi näol. Klaasike veini mõnikord nädalavahetusel on naine endale siiski lubanud.

“Mind ei saa ükski inimene tõenäoliselt mitte kunagi nägema purjus olekuga. Esiteks, mulle lihtsalt ei meeldi see tunne, kui kaotan enda üle kontrolli. Isegi õrnalt purjus olek ei ole minu jaoks. ööklubidest rääkimata, öäk!” kirjutab Jutta blogis.

Kuna Jutta´l algas sellest kuust kuue kuu pikkune ränk dieet, et valmistuda uuteks võistlusteks, siis veinijoomine just väga hästi ei mõjuks.

“Toidu osas pean dieeti väga täpselt järgima. Nädala lõpus söön lagritsat ja vahel lubad endale juba isegi ühe klaasikese veini.”

 

[ot-gallery url=”gallery/fitnesst%c3%a4ht-jutta-gustafsberg-te-ei-saa-mind-iial-purjus-peaga-ega-%c3%b6%c3%b6klubis-n%c3%a4gema”]