NordenBladet – Sel sügisel külastab Rootsi kuningapere 9 kuningliku visiidi raames Rootsi erinevaid paiku. Ringreisi eesmärk on külastada koroonaviirusest enim kannatanud piirkondi, toetada turismivaldkonda ja suunata tähelepanu ühiskonna erinevatele sektoritele. Kuningapere külastused algavad oktoobris ja kestavad detsembri alguseni.

Kuningakoja sõnul võivad külastuste kuupäevad muutuda ja külastustel järgitakse ohutusnõudeid.

Ringreis algas 12. oktoobril Rootsi kuninga ja kuninganna Stockholmi lääni külastusega. Kroonprintsess Victoria oma abikaasaga külastasid Västmanlandi läänt 15. oktoobril ja seejärel väisatakse Södermanlandi läänt 22. oktoobril. Novembris külastatakse Östergötlandi läänt, mis on printsess Estelle hertsogkond. Prints Carl Philip ja printsess Sofia väisavad oma hertsogkonda, Värmlandi läänt 28. oktoobril. Novembris külastavad nad Dalarni läänt, mis on ühtlasi nende poja, prints Gabrieli hertsogkond.

Enamik külastusi viivad läbi printsess Victoria ja prints Daniel.

Ringreisi käigus külastavad Rootsi 21 läänt Rootsi kuningas, kuninganna Silvia, printsess Victoria, prints Daniel, prints Carl Philip ja printsess Sofia.

Printsess Madeleine ei saa kahjuks oma abikaasaga ringreisist osa võtta, kuna nad elavad USA osariigis Floridas, kus koroonaviirus ei ole hakanud veel taanduma.