Hunks-tantsija Esko Eerikäinen veetis esmaspäeval oma päeva imearmsa tütre Victoria´ga aga mis arvate, mida tegi Martina sel ajal? Kuna Martina on oma peas juba otsustanud, et Eskoga suhtest nagunii asja ei saa, siis on ta otsustanud juba teiste meestega õdusalt aega veeta, kirjutab Seiska.

 

Esko Eerikäinen kirjutas Seiska blogis, et veetis lihavõttepühi meeldivalt. Alguses olevat ta olnud Hunks tiimiga esinemas ja seejärel veetis mõlemad lihavõttepäevad koos tütar Victoria´ga.

“Pühapäeval ja esmaspäeval olime Victoria´ga kahekesti ja meil oli superlõbus. Ilm oli lihtsalt võrratu ja seetõttu veetsime palju aega õues, tehes pikki jalutuskäike ja kuulates linnulaulu. Veetsime tõeliselt kvaliteetset aega!! Ilus nädalalõpp ja selline rahulik,” kirjutab Esko oma blogis.

Samal ajal oli ka (ex-) abikaasa Martina Aitolehti mõnusalt aega veetmas.

Seiskale tulnud vihjete kohaselt olevat Martina peesitanud esmaspäeval Helsingis Lauttasaari´s oleva restoran Blue Peter´i terrassil – sugugi mitte üksi.

“Martina nautis valget veini heledajuukseline nägusa noormehega. Vahel istusid nad üksteisega vastakuti ja vahel jälle kõrvuti, vahetades paar musi. Nad ei olnud terve aeg kahekesti, vahel käisid laua juurest läbi ka nende tuttavad,” teadsid naised saunas rääkida.

 

Loe lisaks:

Martina Aitolehti suhtest Esko Eerikäinen´iga: Me ei jää Esko´ga kokku. Proovisime vaid lapse pärast suhet päästa

 

[ot-gallery url=”gallery/esko-eerik%c3%a4inen-veetis-p%c3%a4eva-t%c3%bctar-victoria%c2%b4ga-ja-lapse-ema-martina-aitolehti-lustis-samal-ajal-teise-mehega-terrassil”]