Soome tuntuma jäähokimeeskonna Leijonat liige Ossi Väänänen tunneb uhkust oma kauni naise üle, kellega mehel on plaan suvel abielluda. Tulevane abikaasa Mirella Koullias on silma paistnud eduka modellikarjääriga ning praegu tegeleb ta hoopistükis personaltreenerina, teatab MTV3.

 

Soome jäähokimängija Ossi Väänänen´i käevangus on olnud juba kuus aastat Soome üks kaunimatest modellidest. Isa poolt kreeklaste juuri omav Mirella Koullias´e süda on juba aastaid kuulunud Leijonat meeskonnas mängivale Ossile ja nüüd nad planeerivad korraldada uhkeid pulmi, mis peaksid toimuma suvel.

Praegu töötab 27-aastane Mirella personaltreenerina. Kauni välimusega naine on varasemalt teinud ilusa ja eduka karjääri modellinduse valdkonnas. Slovakkias toimuva MM-võistluste Leijonat meeskonna kõige kuumema tüdruksõbra/abikaasa tiitel võiks kuuluda kindlasti kaunile Mirellale.

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-j%c3%a4%c3%a4hokim%c3%a4ngija-ossi-v%c3%a4%c3%a4n%c3%a4nen%c2%b4i-tulevane-abikaasa-on-t%c3%b5eline-kaunitar”]