Moekunstnik Hanna Korsar esitles Garage48 start-up weekend üritusel oma ideed luua disaineritele mõeldud portfolio-keskkond. Hanna idee on koondada Eesti kvaliteetne kõrgklassiline disain ning julgustada erinevat erialade kunstnike koostööle. Stylish.im idee osutus erakordselt populaarseks ja Hanna leidis 7-liikmelise tiimi, kellega nädalavahetuse jooksul rakenduse esimene versiooni valmis teha, vahendab Femme Naistemaailma.

Moekunstniku sõnul tekkis idee vajadusest pakkuda loomeinimesele võimalust end internetist nähtavaks teha, soovist ühiselt midagi ette võtta ning jõuda lähemale meie klientidele, kes kiire elutempo juures ei jõua disaini tutvustavatesse galeriidesse ning butiikidesse. Samuti pole kvaliteetsel Eesti disainil koondavat interneti keskkonda ning kunstnikel on keeruline jõuda potentsiaalsete klientideni.

Mida Stylish.im võimaldab?

Stylish.im pakub disainerile võimalust oma portfolio loomiseks ja jagamiseks. Disaineril on võimalus oma toodete juurde soovitada ka teiste disainerite loomingut (näiteks kleidi juurde sobivaid kingi ja ehteid), mis on disaintoote ostjale väga huvitav lisaväärtus.

48h kestva projekti jooksul saab valmis online keskkond, kuhu pühapäevaks laevad oma portfooliod üles 10 Eesti mainekat disainerit, nende hulgas pesudisainer Kriss Soonik, apetiitseid käekotte meisterdav Julia Korovina ja Supernoova kahekordne noorema kategooria võitja Kristel Kuslapuu. Meeskond keskendub kõigepealt Eesti turule ning seejärel asub ka rahvusvahelist turgu vallutama.

Loe lisaks: Stylish.im