Soome bändi Flinch eestvedajana kuulsaks saanud Ville Liimatainen on viimastel aegadel mõelnud suhte peale oma kihlatuga. Suhe on hetkel veel pausil kuid mees loodab väga, et teed armsamaga viivad tagasi kokku, kirjutatab MTV3.fi.

Ville Liimatainen´i ja Niina paarisuhe on praegusel hetkel pausil. Neli aastat koos olnud paar otsustas kihluda eelmisel aastal kuid noorte armunute suhe jooksil selle aasta alguses karile.

“Ma kolisin jaanuaris oma korterisse tagasi, aga ega praegu ei ole tegemist lõpliku lahkuminemisega. Hoiame veidi aega distantsi, et saaksime rahulikult kõige üle järele mõelda,” ütleb Ville.

Paari teed lahknesid juba talve keskpaigas kuid olenemata külmast talvest on mehe tunded naise vastu ikkagi soojad.

“Olen viimasel ajal palju mõelnud enda ja käitumise peale. Ma ei tohiks olla nii egoistlik ning peaksin rohkem tähelepanu teistele osutama. Bänditegemise puhul olen keskendud liigselt enda peale, aga peaksin ka muid inimesi arvesse võtma.”

Pausi ajal on Ville keskendunud suvel ilmuvale Äänet nimelisele albumile ja sellega seoses tekkinud tegemistele. Ellu toob veidi muutusi ka baarmani töö, mida Ville teeb Tamperes asuvas restoranis.

Baarileti taga on mitmed naised Villele silma peale pannud, aga mees ise sellest ei hooli ega ole huvitunud.

“Loodan väga, et oleme Niina´ga tulevikus veel koos. Loodan, et kõik laabub,” ütleb mees. 

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-rokkar-ville-liimatainen-l%c3%a4ks-kihlatust-lahku-ma-ei-tohiks-olla-nii-egoistlik”]