1994-nda aasta tangokuninganna Tiina Räsänen ja 1999-nda aasta tangokuningas Petri Hervanto said ühe perekonnaliikme võrra rikkamaks, nimelt sündis paaril poeg. Mõlemal paari osapoolel on endisest kooselust üks tütar, kirjutatakse MTV3-es.

 

1994-nda aasta tangokuninganna Tiina Räsänen ja 1999-nda aasta tangokuningas Petri Hervanto said ühe perekonnaliikme võrra rikkamaks, nimelt sündis paaril poeg.

“Nüüd oleme õnnelikult kodus ja meiega on lisaks väike poeg. Kõik läks hästi. Laps sündis munadepüha hommikul,” ütleb Räsänen meelelahutusportaalile.

Meedia kirjutas Räsänen´i rasedusest jaanuaris. Räsänen ja Hervanto lahutasid aastal 2008, kui nad olid olnud koos juba 7 aastat, aga asjad laabusid ja paar sai uuesti kokku. See on paari esimene ühine laps. Räsänen´il on endisest suhtest raadiotäht Mikko Suursalmi´ga 12-aastane tütar Julia. Ka Hervanto´l on endisest abielust tütar, kes on praeguseks 11-aastane.

“See on oodatud ja soovitud laps. Elukäigud on muutuvad ja ma arvasin juba ühel hetkel, et mulle jääbki üks laps. Aga kui sain vanemaks, hakkasin mõtlema rohkemate laste peale,” ütleb uue ilmakodaniku ema Räsänen.

 

[ot-gallery url=”gallery/ex-tangopaar-tiina-r%c3%a4s%c3%a4nen%c2%b4ile-ja-petri-hervanto%c2%b4le-s%c3%bcndis-nende-esimene-%c3%bchine-laps”]